Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

Αυτοκίνητο πάνω από τα κεφάλια λουομένων (!)

Άγιο είχαν μια ηλικιωμένη οδηγός αυτοκινήτου αλλά και οι λουόμενοι στην ακτή Καλλιφτέρης Αφήσσου, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 15 μέτρων και σταμάτησε λίγα μέτρα πριν προσγειωθεί στην παραλία!!!
Ευτυχώς η ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια λουομένων και περαστικών με αμυχές.
Το συμβάν σημειώθηκε χθες το μεσημέρι.
Η ηλικιωμένη οδηγός του αυτοκινήτου, μάρκας Ford, αρκετών δεκαετιών, κινούμενη με το όχημά της προς το δημοτικό διαμέρισμα Αφήσσου, λίγο πριν το νεκροταφείο για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχό του.
Μην μπορώντας να το ακινητοποιήσει, αρχικά συγκρούστηκε πάνω σε σήμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια έπεσε στο γκρεμό.
Αρχικά το Ι.Χ. χτύπησε πάνω σε ελιά, η οποία ανέκοψε την ταχύτητά του, ενώ συνεχίζοντας την τρελή του πορεία το όχημα κατέληξε σε δεύτερη ελιά, η οποία και το συγκράτησε, αφού η κατάληξή του ήταν προδιαγραμμένη για την παραλία, όπου υπήρχαν αρκετοί λουόμενοι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οικογένεια που βρισκόταν στην παραλία έτρεξε αμέσως να απομακρυνθεί, ακούγοντας το θόρυβο, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα «προσγειωνόταν» στο σημείο η μπαταρία του αυτοκινήτου και το δοχείο με τα υγρά καθαρισμού του παρμπρίζ!!!
Μάρτυρες του συμβάντος έσπευσαν προς βοήθεια της ηλικιωμένης, την οποία κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν, ενώ στον τόπο του ατυχήματος κλήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τα οποία δεν χρειάστηκαν να επέμβουν.
Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μόνο αμυχές, ενώ οι λουόμενοι συνέχισαν το μπάνιο τους.
Δημήτρης Χορταργιάς
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template