Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Αλλεργικό σοκ και θάνατος για 45χρονη Μαία στο ''Έλενα''

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ "ΕΛΕΝΑ" - ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ 14 ΜΕΡΕΣ !!!!!

Μυστήριο με ασθένεια στο μαιευτήριο Έλενα
Έρευνες διεξάγει το υπουργείο Υγείας για την περίπτωση του μαιευτηρίου Έλενα, όπου οκτώ νοσηλευτές καταγγέλλουν ότι παρουσίασαν αλλεργικά συμπτώματα. Την Τρίτη, πάντως, έγινε έκτακτη σύσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.
Νοσοκομείο
Έρευνες διεξάγει το υπουργείο Υγείας για την περίπτωση του μαιευτηρίου Έλενα, όπου οκτώ νοσηλευτές, που εργάζονται σε συγκεκριμένο κτίριο του νοσοκομείου, καταγγέλλουν ότι παρουσίασαν αλλεργικά συμπτώματα.
Πριν από 15 ημέρες μια νοσηλεύτρια έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ, ενώ τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διευκρινισθούν τα αίτια του θανάτου της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, καταγγελίες εργαζομένων αναφέρουν ότι λιποθυμικά επεισόδια και εκδηλώσεις αναπνευστικών προβλημάτων στον χώρο του μαιευτηρίου «Έλενα» είχαν εκδηλωθεί και πριν από τον αιφνίδιο θάνατο της 45χρονης μαίας, μητέρας δύο παιδιών, στις 15 Ιουλίου.
Την Τρίτη έγινε έκτακτη σύσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας. Πάντως, οι αρμόδιοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί και λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους εργαζομένους και τους νοσηλευόμενους.
Αναρτήθηκε στο ant1online και στις ειδήσεις msn
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ σημειώνει:
1.- Για εμάς που δουλεύουμε χρόνια στον χώρο, η κατάντια του ΕΣΥ και η τριτοκοσμικά υποβάθμιση της λειτουργίας των Νοσοκομείων, είναι τη τελευταία 5ετία γεγονός αναμφισβήτητο. Με τις εκθέσεις Επιθεωρητών του ΣΕΥΥΠ, κυρίως αυτών που εκδιώχθηκαν από το σάπιο σημερινό καθεστώς, με ντοκουμέντα έχουν γνωστοποιηθεί τα προβλήματα στη πολιτική ηγεσία και λόγω αυτού, υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες του ανίκανου Αβραμόπουλου, του φαιδρού Ευσταθίου, των απόντων Διοικητών και ακόμα του ίδιου του ανύπαρκτου πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
2.- Επί πλέον, ο ίδιος ο Ρακιντζής (Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης), γνωρίζει τα πάντα για τη σαπίλα στο χώρο του ΕΣΥ και για τις εμπλοκές του Σαμπατακάκη (Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ) στο μαύρο κουκούλωμα όλων των σοβαρών υποθέσεων. Γνωρίζει επίσης για την έστω προσωρινή καταδίκη των βοηθών του Σαμπατακάκη και δεν κάνει τίποτα.
3.- Με ποιες εγγυήσεις εντέλλεται να διενεργήσει έρευνα το ΣΕΥΥΠ του Σαμπατακάκη για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όταν όλοι αυτοί κρατούσαν κρυφό επί 14 μέρες τον θάνατο της 45χρονης μαίας????????
4.- Γιατί τηλεοπτικά, με τον ανεκδιήγητο Ευσταθίου, υποβαθμίζουν και κρύβουν τα άλλα 5 όμοια περιστατικά στο ίδιο Μαιευτήριο???????? Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τον τίτλο "Επιχειρήσεων Υγείας"?????
5.- Που το πάνω οι καθ έξη δολοφόνοι, με τις μπούρδες που εκτοξεύουν "περί του συνδρόμου της ......ασθένειας των κτιρίων"???????????? Με το σύνδρομο των άρρωστων εγκεφάλων του Υπουργείου Υγείας και τις ρεμούλες, πότε θα ασχοληθεί αρμόδιος Εισαγγελέας????????
6.- Οι εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα Μαίες (και άλλες ειδικότητες), λόγω είναι ενταγμένες στα ΒΑΡΕΑ και ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ επαγγέλματα εδώ και 35 χρόνια. Γιατί οι Μαίες των δημόσιων Νοσοκομείων είναι εκτός της λίστας των ΒΑΡΕΩΝ και ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΩΝ επαγγελμάτων???????
7.- Ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των εταιρειών καθαρισμού????? Γιατί δεν ανταποκρίνονται οι συμβάσεις με τη ποσότητα και ποιότητα καθαρισμού στα Νοσοκομεία????? Είναι νόμιμες οι τριμηνήτικες αναθέσεις καθαρισού?????? Πως δικαιολογείται η συνύπαρξη τριάντα και πλέον, διαφορετικών ειδικοτήτων σε ανειδίκευτο καθαριστή χώρων?????? Πως αυτός ο "επαγγελματίας" καθαρισμού χώρων, δικαιολογείται να κάνει ακόμα και επιλογή ειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, για λογαριασμό των Νοσοκομείων?????????
8.- ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΕΣΥ???

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template