Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009

Αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρ. Πάγου

Του νομάρχη Μαγνησίας, για αθέμιτες πρακτικές δημοσιοποίησης υποθέσεων από τον κ. Ζήση
Κατάθεση στην Εισαγγελία Βόλου κλήθηκε να δώσει ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, για όσα καταμαρτυρεί στην αναφορά του προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τον τέως προϊστάμενο της Εισαγγελίας Βόλου κ. Αχιλλέα Ζήση.
Η κατάθεση θα δοθεί, στα πλαίσια της διαδικασίας εξέτασης από τον Άρειο Πάγο, του περιεχομένου της αναφοράς του Νομάρχη.
Η αναφορά του Νομάρχη προς τον Άρειο Πάγο αφορά «τις αθέμιτες πρακτικές δημοσιοποίησης ποινικών υποθέσεων και παραβίασης της αρχής της μυστικότητας της ποινικής προδικασίας, από τον τέως προϊστάμενο εισαγγελίας κ. Ζήση».
Η αναφορά του κ. Παπατόλια προς τον Εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου υποβλήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2009 και αφορά την «παράνομη δημοσιοποίηση στον τοπικό τύπο της πόλης του Βόλου την 10.1.2008 της είδησης περί παραγγελίας διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης από τον τότε Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου κ. Αχιλλέα Ζήση εναντίον μου δήθεν περί παράνομης διεξαγωγής διαδικασίας πρόσληψης 42 συμβασιούχων έργου στη Νομαρχία Μαγνησίας χωρίς να τηρηθεί η διαδικασία του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994», όπως τονίζει στην αναφορά του ο Νομάρχης.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template