Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Υπουργός Μεταφορών.....''Ο σώζων εαυτόν''

Κόντεψε να καεί η βίλα του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Σταμάτα. Διανυκτέρευσε σε 5 αστέρων ξενοδοχείο το σαββατοκύριακο

Μπαράζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεων έκανε το σαββατοκύριακο ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά την εσπευσμένη κάθοδο του στην πρωτεύουσα για να περισώσει την περιούσια του. Η γνωστή βίλα στην Σταμάτα δέχθηκε την επίσκεψη της πυρκαγιάς το Σάββατο το πρωί και ο υπουργός δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.
Έπειτα από εντολή δική του, η ΤΡΑΜ ΑΕ απέστειλε ένα υδροφόρο όχημα έξω από την βίλα του και περιφρουρούσε κατά την διάρκεια όλων αυτών των ημερών. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι το κατήγγειλαν στους παρευρισκομένους δημοσιογράφους. Η συμπεριφορά αυτή σχολιάστηκε τόσο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όσο και στην τηλεόραση του MEGA, ενώ ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής σχολίασε καυστικά την στάση αυτή του Ευριπίδη.
Παρότι όμως η υδροφόρα ήταν σταθμευμένη έξω από την βίλα στην Σταμάτα, σύμφωνα με τον Τάσο Ιγγλέζο πρόεδρο της ΤΡΑΜ ΑΕ, κάηκε ένα μεγάλο χαλάκι και μια υδρορροή του σπιτιού. Να σημειωθεί ότι το σοκ που υπέστη η γυναίκα του υπουργού, Γιούλη Παπαχρήστου, ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα η οικογένεια να διανυκτερεύσει το σαββατοκύριακο στο 5 αστέρων ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου. Βλέπετε οι συνήθειες δεν κόβονται.
Τα γεγονότα όμως αποδεικνύουν και κάτι ακόμα. Όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης είχε αποκαλύψει ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει βίλα στην Σταμάτα με σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις, αναδεικνύοντας την νεοπλουτίστικη αντίληψη του υπουργού, αυτός το διέψευσε στέλνοντας στην μπλογκόσφαιρα απάντηση.
Τώρα τι λέει άραγε;;;
Από το piazza del popolo

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template