Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Βορά στα κέρδη τους, τα πάντα, ΟΛΑ!!!

Πρόσβαλαν τους Βορειοελλαδίτες, μας θεωρούν δεύτερης κατηγορίας Έλληνες Αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση, πέραν της αλαζονείας της και το χάσιμο της επαφής με την πραγματικότητα, υποχρέωσε τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και τους εθελοντές να πληρώνουν διόδια στην εταιρεία της Λάρισας που ελέγχει 4 σταθμούς διοδίων στην Εθνική Οδό.

Ρε ξεφτιλισμένοι, έτσι φερθήκατε στους Μακεδόνες; Που παράτησαν τα σπίτια και τις δουλειές τους και πήγαν να βοηθήσουν στο σβήσιμο της μεγάλης φωτιάς; Τέτοια διάκριση σε Βορείους και Νοτίους δεν την κάνανε ούτε τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Να φύγουν τώρα, είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι.

Οι Μακεδόνες θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει στις εκλογές, του ψευτο-Μακεδόνα Καραμανλή.

Κάτι ακόμα, Κυβερνήτες της πυρκαγιάς, αυτά που σχεδιάζετε περί Βόρειας Μακεδονίας για την ονομασία των Σκοπίων να τα ξεχάσετε γιατί θα ξεχαστείτε σαν τον Μητσοτάκη κι εσείς. Ούτε σύνθετη, ούτε διπλή, ούτε τριπλή ονομασία, κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία.

Διαβάστε εδώ τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Αντώνη Σαμαρά για τους Νιγριτινούς. Άλλο κάρο με πατάτες αυτός, όταν τον βόλευε έκανε σημαία το Μακεδονικό, τώρα δεν βγάζει άχνα για να πάει η Ντόρα στα Εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης και για να χαριεντίζονται μπροστά στις κάμερες. Κρίμα Αντωνάκη Σαμαρά, σε συμπαθούσαμε πολύ...
Από Τα Ανήλια

Αν τα όσα αναφέρουν οι φίλοι απ' Τα Ανήλια, τα συνδυάσετε και με το παρακάτω ρεπορτάζ του ASTRATV.....

Διπλάσια τιμή διοδίων από τις 24 Αυγούστου στα Τέμπη PDF Εκτύπωση E-mail

Διπλάσιο θα είναι το αντίτιμο που θα καταβάλλουν οι οδηγοί από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στα νέα διόδια Πυργετού, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του σταθμού διοδίων στα Τέμπη.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η παραχωρησιούχος κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, από την ερχόμενη εβδομάδα οι τιμές των διοδίων για το 2009 θα διαμορφωθούν ως εξής:

Για τα δίκυκλα και τρίκυκλα σε 1,50 ευρώ (από 0,70 ευρώ), για τα ελαφρά οχήματα 2 ευρώ (1 ευρώ), για τα φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από 4 άξονες, 5,30 ευρώ (2,50 ευρώ) και για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, 7,40 ευρώ (από 3,60 ευρώ).

....τότε μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει συμπεράσματα και ο πλέον αδαής!

Μπροστά στα κέρδη της εταιρείας "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.", δεν μετρούν οι άνθρωποι!!!

Να τους χαιρόμαστε τους κυβερνώντες, που έχουν δώσει γη, ύδωρ αλλά και την ανθρωπιά μας, τον εθελοντισμό μας, βορά στα κέρδη τους!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template