Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Βορά στα κέρδη τους, τα πάντα, ΟΛΑ!!!

Πρόσβαλαν τους Βορειοελλαδίτες, μας θεωρούν δεύτερης κατηγορίας Έλληνες Αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση, πέραν της αλαζονείας της και το χάσιμο της επαφής με την πραγματικότητα, υποχρέωσε τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και τους εθελοντές να πληρώνουν διόδια στην εταιρεία της Λάρισας που ελέγχει 4 σταθμούς διοδίων στην Εθνική Οδό.

Ρε ξεφτιλισμένοι, έτσι φερθήκατε στους Μακεδόνες; Που παράτησαν τα σπίτια και τις δουλειές τους και πήγαν να βοηθήσουν στο σβήσιμο της μεγάλης φωτιάς; Τέτοια διάκριση σε Βορείους και Νοτίους δεν την κάνανε ούτε τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Να φύγουν τώρα, είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι.

Οι Μακεδόνες θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει στις εκλογές, του ψευτο-Μακεδόνα Καραμανλή.

Κάτι ακόμα, Κυβερνήτες της πυρκαγιάς, αυτά που σχεδιάζετε περί Βόρειας Μακεδονίας για την ονομασία των Σκοπίων να τα ξεχάσετε γιατί θα ξεχαστείτε σαν τον Μητσοτάκη κι εσείς. Ούτε σύνθετη, ούτε διπλή, ούτε τριπλή ονομασία, κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία.

Διαβάστε εδώ τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Αντώνη Σαμαρά για τους Νιγριτινούς. Άλλο κάρο με πατάτες αυτός, όταν τον βόλευε έκανε σημαία το Μακεδονικό, τώρα δεν βγάζει άχνα για να πάει η Ντόρα στα Εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης και για να χαριεντίζονται μπροστά στις κάμερες. Κρίμα Αντωνάκη Σαμαρά, σε συμπαθούσαμε πολύ...
Από Τα Ανήλια

Αν τα όσα αναφέρουν οι φίλοι απ' Τα Ανήλια, τα συνδυάσετε και με το παρακάτω ρεπορτάζ του ASTRATV.....

Διπλάσια τιμή διοδίων από τις 24 Αυγούστου στα Τέμπη PDF Εκτύπωση E-mail

Διπλάσιο θα είναι το αντίτιμο που θα καταβάλλουν οι οδηγοί από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στα νέα διόδια Πυργετού, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του σταθμού διοδίων στα Τέμπη.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η παραχωρησιούχος κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, από την ερχόμενη εβδομάδα οι τιμές των διοδίων για το 2009 θα διαμορφωθούν ως εξής:

Για τα δίκυκλα και τρίκυκλα σε 1,50 ευρώ (από 0,70 ευρώ), για τα ελαφρά οχήματα 2 ευρώ (1 ευρώ), για τα φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από 4 άξονες, 5,30 ευρώ (2,50 ευρώ) και για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, 7,40 ευρώ (από 3,60 ευρώ).

....τότε μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει συμπεράσματα και ο πλέον αδαής!

Μπροστά στα κέρδη της εταιρείας "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.", δεν μετρούν οι άνθρωποι!!!

Να τους χαιρόμαστε τους κυβερνώντες, που έχουν δώσει γη, ύδωρ αλλά και την ανθρωπιά μας, τον εθελοντισμό μας, βορά στα κέρδη τους!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template