Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Μικροί - άγνωστοι υποψήφιοι βουλευτές

Πέρα από τους γνωστούς υποψηφίους των μεγάλων κομμάτων ή των κομμάτων που έχουν δυνατότητα εισόδου στην Βουλή υπάρχουν και οι άλλοι υποψήφιοι των μικρών κομμάτων, που θέτουν υποψηφιότητα γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να γίνουν βουλευτές.
Πολλοί από αυτούς μπλέκονται για πρώτη φορά στο παιχνίδι της πολιτικής, ενώ άλλοι είναι μόνιμοι υποψήφιοι μικρών κομμάτων.
Οι άνθρωποι πολιτεύονται χωρίς καμία διαφημιστική προβολή και έτσι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ αποφάσισε να τους δώσει ένα βήμα να προβάλουν την υποψηφιότητά τους.
Πολλά κόμματα από την Αριστερά αλλά και άλλα κόμματα διαφόρων αποχρώσεων και αποκλίσεων συμπληρώνουν το πολιτικό μωσαϊκό.
Ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που έχουν αναδειχθεί μέσα από τη δράση τους, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν την πολιτική ως χόμπι και κάποιοι άλλοι που δεν φοβούνται ότι θα χαρακτηριστούν γραφικοί, θέτοντας υποψηφιότητα. Σήμερα σας τους παρουσιάζουμε όλους, έτσι, για να τους γνωρίζετε καλύτερα.

Δύο υποψήφιοι με το Μ-Λ ΚΚΕ
Το Μ-Λ ΚΚΕ δημιουργήθηκε από τη διάσπαση, το Νοέμβριο του 1976, της Οργάνωσης Μαρξιστών Λενινιστών Ελλάδας (ΟΜΛΕ) μετά από διαφωνίες που προέκυψαν στο εσωτερικό της πάνω σε ζητήματα τακτικής του κομμουνιστικού κινήματος.
Το 2009 στις Ευρωεκλογές έλαβε 13.142 ψήφους (0,26%). Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου στο Βόλο κατεβαίνουν δύο υποψήφιοι με το Μ-Λ ΚΚΕ, οι κκ. Αβτζηασλάν Απόστολος και Μαργαρίτης Γαβριήλ.

Ο κ. Αβτζηασλάν Απόστολος είναι 53 ετών, χειριστής μηχανημάτων στο επάγγελμα και είναι η 3η φορά που κατεβαίνει υποψήφιος.
«Η δική μας κάθοδος όπως και η πολιτική του κόμματός μας καθοδηγείται από την ανάγκη για ένα λαϊκό κίνημα, μια πραγματική Αριστερά».

Ο κ. Μαργαρίτης Γαβριήλ είναι 52 ετών, εργάζεται ως μηχανοτεχνίτης και είναι η 2η προσπάθειά του στην πολιτική αρένα.
«Ο λαός μας χρειάζεται μια πραγματική Αριστερά που δεν θα υποτάσσεται στην πολιτική των αστικών κομμάτων, αναζητώντας συμμαχίες πότε με το ΠΑΣΟΚ, πότε με τη ΝΔ, αλλά θα μάχεται και θα συγκρούεται με την αστική πολιτική και θα υπερασπίζεται αταλάντευτα τα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα όλου του λαού».

Τρεις υποψήφιοι με το ΚΚΕ (μ-λ)
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό) είναι μια κομμουνιστική (Μαοϊκή) οργάνωση στην Ελλάδα.
Σε αυτές τις εκλογές στο Βόλο κατεβαίνουν τρεις υποψήφιοι οι κκ. Ανδρεάτος Γρηγόρης, Κωστούλας Πέτρος και Χατζή Αγγελική.

Ο κ. Ανδρεάτος Γρηγόρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και ζει στο Βόλο, πτυχιούχος Οικονομικού ΑΠΘ, εργάζεται ως λογιστής.
Συμμετέχει στο αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα από μαθητής.
Με έντονη πολιτική παρουσία και δράση τόσο στα τοπικά προβλήματα ως μέλος της δημοτικής κίνησης Παρέμβαση Πολιτών Βόλου, αλλά και ως μέλος πρωτοβουλιών εργατικής αλληλεγγύης, υπεράσπισης πολιτικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, αντιπολεμικών και αντιρατσιστικών κινημάτων.
«Υπάρχει ελπίδα για το λαό. Δεν θα βρεθεί όμως στις κάλπες! Υπάρχει διέξοδος. Δεν θα αναζητηθεί όμως στα κοινοβουλευτικά έδρανα! Στους αγώνες βρίσκεται η ελπίδα! Στο κίνημα βρίσκεται η διέξοδος! Στη σύγκρουση με το κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό. Στην αντίσταση στην επίθεση του συστήματος. Μόνο σ’ αυτή την προοπτική μπορεί να ξαναγεννηθεί και να δυναμώσει η επαναστατική και κομμουνιστική Αριστερά. Αυτό το μήνυμα θέλει να στείλει το ΚΚΕ(μ-λ) με την παρέμβασή του σ’ αυτές τις εκλογές».

Ο κ. Κωστούλας Πέτρος γεννήθηκε στη Σούρπη το 1936 και ζει στην Νέα Αγχίαλο, συνταξιούχος οικοδόμος, μέλος της Ταξικής Πορείας Οικοδόμων με σημαντική πολιτική και συνδικαλιστική δράση στο εργατικό κίνημα, καθώς υπήρξε για χρόνια μέλος του Δ.Σ. του συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας.
"Αυτό που διεκδικούμε είναι ο κόσμος που δικαιούμαστε. Διεκδικούμε έναν κόσμο ειρήνης. Έναν κόσμο δουλειάς και δημιουργίας. Ελευθερίας και δημοκρατίας. Ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Έναν κόσμο που θα τον οικοδομήσουμε πάνω στα ερείπια του δικού τους σάπιου κόσμου."

Η κ. Χατζή Αγγελική γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 και σπουδάζει αρχαιολογία στο ΑΠΘ καθώς και θεατρολογία, μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ με έντονη συμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα και ιδιαίτερα την περίοδο του αγώνα ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και ενάντια στον νόμο πλαίσιο της κυβέρνησης της ΝΔ.
«Οι νέες και οι νέοι θα πάρουμε την υπόθεσή μας στα δικά μας χέρια. Ο δικός μας δρόμος είναι αυτός που ανοίγουμε με τους αγώνες μας. Αυτό τον δρόμο τον έχουμε πάρει κιόλας. Θα ξαναβγούμε στους δρόμους. Θα βρεθούμε δίπλα-δίπλα με τους εργάτες, τους αγρότες, τους ανέργους, τους μετανάστες. Θα οικοδομήσουμε μαζί τους μέτωπο αντίστασης και πάλης».

Με επτά υποψηφίους η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στο Βόλο στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου κατεβαίνει με επτά υποψηφίους τους κκ. Αντωνίου Νικόλαος, Μακρής Αργύρης, Μέρμηγκας Γεώργιος, Ντούρος Ευστάθιος, Παπαγεωργίου Χρυσούλα, Τσάκας Χρήστος, Χονδρογιάννης Σταμάτης.

Ο κ. Αντωνίου Νικόλαος γεννήθηκε στο βόλο το 1979 και σπούδασε στην ιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης. Μέλος του ΔΣ του ΣΦΙΑΠΘ με ενεργή συμμετοχή στο φοιτητικό και αντιπολεμικό κίνημα της πόλης .Κάνει ειδικότητα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και είναι εκλεγμένος μέλος της νοσοκομειακής επιτροπής.
«Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,για να εκφραστεί, να μιλήσει η Άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα των ιστορικών λαϊκών αγώνων, του ΕΑΜ, του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ των νεολαιίστικων κινημάτων που συγκλόνισαν τη μεταπολίτευση. Το μέλλον του πανανθρώπινου ελευθεριακού κομμουνισμού, μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Ο κ. Μακρής Αργύρης γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1973, απόφοιτος λυκείου, σχολή ηλεκτρονικών, τραπεζικός υπάλληλος, μόνιμη διαμονή στο Βόλο. Πάνω από μία δεκαετία είναι οργανωμένος στο ΣΕΚ.
«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προβάλει την ανάγκη και δυνατότητα για ένα μαχητικό εργατικό κίνημα που θα επιβάλει στους εργοδότες τη ριζική αναδιανομή του κοινωνικού πλούτου. Σε τοπικό επίπεδο εκφράζουμε ξεκάθαρα την εναντίωσή μας στη διενέργεια των Μεσογειακών Αγώνων, γιατί δεν μπορεί οι άνεργοι και οι μεροκαματιάρηδες να χρηματοδοτούν τα κέρδη του τοπικού συμπλέγματος μεγαλοεπιχειρηματιών-πολιτικών, που πολλές φορές ανήκουν και στην ίδια οικογένεια».

Ο κ. Μέρμηγκας Γεώργιος είναι 26 ετών, κάτοικος Βόλου και μέλος της ΟΚΔΕ - Σπάρτακος (ελληνικό τμήμα της 4ης Διεθνούς). Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι η πρώτη φορά που είναι υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογές.
«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ απαιτείται η ενότητα στη δράση, μέσα στο μαζικό κίνημα, με όλους όσους αγωνίζονται για την αντίσταση, τη ρήξη και την ανατροπή της επίθεσης του κεφαλαίου. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα συμβάλει αποφασιστικά μια ενωμένη και ισχυρή αντικαπιταλιστική και επαναστατική Αριστερά, μια δυνατή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α».

Ο κ. Ντούρος Ευστάθιος είναι απόφοιτος του 1 λυκείου Βόλου, μέλος του φοιτητικού συλλόγου Γ.Π.Α. από το 2002 και είναι υποψήφιος για πρώτη φορά.
«Στήριξη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τους αγώνες της επόμενης ημέρας ενάντια στο φόρτωμα της κρίσης στις πλάτες νεολαίας και εργαζομένων. Με μια λαϊκή εργατική αντιπολίτευση με άξονα την ανατροπή της επίθεσης κυβερνήσεων- ΕΕ - κεφαλαίου. Για μια επαναστατική διέξοδο και μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι, ως παραγωγοί του πλούτου, μοιράδι και τη θέση που τους ανήκει».

Η κ. Παπαγεωργίου Χρυσούλα γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1979. Αποφοίτησε από το τμήμα Ελληνικής Φιλολογία του Ε.Κ.Π.Α. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου – λυκείου. Είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, ενώ δραστηριοποιείται και σε τοπικά κινήματα για ζητήματα υπεράσπισης ελεύθερων χώρων.
«Ανήκω στη γενιά που ζει με το άγχος του σήμερα και του αύριο. Ανήκω, όμως και στη γενιά που «δε σηκώνει τα χέρια ψηλά», γιατί κατανοεί την αναγκαιότητα να αλλάξουν τα πράγματα. Η προοπτική αυτή περνάει μέσα από το δυνάμωμα μιας άλλης Αριστεράς, όχι της ήττας και της υποταγής, αλλά των αγώνων και της ανατροπής από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α».

Ο κ. Τσάκας Χρήστος γεννήθηκε στη Δράμα το1982. Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και δραστηριοποιείται στα τοπικά κινήματα για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων και του περιβάλλοντος.
«Η γενιά μου υφίσταται την πολιτική που απαιτεί «ολοένα και περισσότερες θυσίες για ένα αβέβαιο μέλλον», αλλά έχει μάθει πια να αγωνίζεται και να νικά. Με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. διαλέγουμε την Αριστερά των σύγχρονων αναγκών: Διαλέγουμε «ζωή – όχι επιβίωση!»

Ο κ. Χονδρογιάννης Σταμάτης υπήρξε μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης και μέλος του ΔΣ του ΣΦ Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων ΑΠΘ κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ.
«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα μοιράσουν την πίτα των Μεσογειακών. Στην πολιτική τους δεν μπορεί να απαντήσει η καθεστωτική αριστερά. Οι φράξιες του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, όταν δεν μαλώνουν για το πότε θα συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, στηρίζουν την κατάπτυστη «δράση» ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ και στο ΕΚΒ. Το ΚΚΕ αντί να προωθήσει την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων επιλέγει την κομματική περιχαράκωση, οδηγώντας την εργατική τάξη σε καταστροφικές ήττες, όπως στον Κανάκη. Και οι δύο μασάνε τα λόγια τους όσον αφορά στους Μεσογειακούς Αγώνες».

Δύο υποψήφιοι για το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα ΕΕΚ – Τροτσκιστές
Το ΕΕΚ είναι ένα τροτσκιστικό - κομμουνιστικό κόμμα, ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί συνέχεια της ΕΔΕ (Εργατική Διεθνιστική Ένωση). Στο Βόλο κατεβαίνουν δύο υποψήφιοι οι κ.κ. Δεληκάρη Αναστασία – Παναγιώτα και η Ψαρέλη Πολυξένη.

Η κ. Δεληκάρη Αναστασία – Παναγιώτα είναι 27 ετών, φοιτήτρια στην Αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
«Το θέμα δεν είναι οι εκλογές. Εμείς αγωνιζόμαστε στους δρόμους και δίνουμε τις μάχες μας καθημερινά για όλα όσα συμβαίνουν στο Βόλο. Για τις απολύσεις, για τα εργασιακά δικαιώματα, όλα».

Η κ. Ψαρέλη Πολυξένη, η γνωστή κ. Τζένη που έδωσε πρόσφατα τις μάχες μαζί με τις άλλες καθαρίστριες στο ΙΚΑ Βόλου, είναι 51 ετών και πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Μαγνησίας.
«Παλεύουμε όλοι μαζί. Είμαστε εργάτες και μοχθούμε καθημερινά. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Τρεις οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Αναγέννησης
Η Δημοκρατική Αναγέννηση είναι ένα λαϊκό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, που αυτοπροσδιορίζεται ως κόμμα του κέντρου. Ιδρύθηκε αρχικά το 2003 από τον Στέλιο Παπαθεμελή. Το κόμμα επανενεργοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2007.
Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 η Δημοκρατική Αναγέννηση έλαβε 0,80%.
Στο Βόλο έχει τρεις υποψηφίους τους κκ. Αγγελόπουλος Σπύρος, Μελίσσης Δημήτρης και Σανιδά Αποστολία.

Ο κ. Αγγελόπουλος Σπύρος είναι 46 ετών, στρατιωτικός εν αποστρατεία, πρόεδρος του Γλωσσικού Ομίλου Βόλου και Γ.Γ. του Αθλητικού Συλλόγου «Πύρασος» Νέας Αγχιάλου. «Είναι ένα διαφορετικό κόμμα. Η πορεία του Στέλιου Παπαθεμελή δεν είναι κοινότυπη. Όταν κατάλαβε ότι αυτό που εκπροσωπεί δεν είναι αρεστό, ο κ. Παπαθεμελής αποφάσισε να πάρει τα ηνία στα χέρια του και τον πιστεύω».

Ο κ. Μελίσσης Δημήτρης είναι συνταξιούχος και 53 ετών ενώ είναι η δεύτερη φορά που πολιτεύεται.
«Προσπαθούμε να στείλουμε έναν άνθρωπο στην Βουλή που πραγματικά το αξίζει. Έχει το ήθος και την εμπειρία ο Στέλιος Παπαθεμελής να συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο».

Η κ. Σανιδά Αποστολία είναι 45 ετών. Πρόκειται για ένα άτομο με αναπηρία στα κάτω άκρα, πρωταθλήτρια Ελλάδος στους Πανελλήνιους αγώνες του ’93 στην Αθήνα στο τρέξιμο με καροτσάκι, ενώ κατέλαβε την έκτη θέση στους Πανευρωπαϊκούς της Αγγλίας την ίδια χρονιά στο ίδιο αγώνισμα.

Οικολόγοι – Δημοσθένης Βεργής
Με ένα υποψήφιο στο Βόλο κατεβαίνουν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου οι Οικολόγοι – Δημοσθένης Βεργής. Ο κ. Παπανδρέου Μάριος είναι 46 ετών, οδηγός και είναι η πρώτη φορά που βάζει υποψηφιότητα.
«Ο μέσος Ελληνας θα ήθελε λιγότερο κακό και οικονομικό κατρακύλισμα. Θα ήθελε δουλειές και να ακούγονται τα θέλω του. Θα ήθελε μια κυβέρνηση και έναν πολιτικό να σταθεί επάξια στα έδρανα της Βουλής, δίνοντας τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον, μια Ελλάδα δυνατή, μια Ελλάδα των Ελλήνων. Ήρθε η ώρα που η οικολογική συνείδηση γίνεται ένα με την πολιτική, ήρθε η ώρα του Δημοσθένη Βεργή».

Ανεξάρτητος
Ο κ. Κόντζογλου Ιωάννης είναι 70 ετών, συνταξιούχος. Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι υποψήφιος, ούτε πολιτεύεται. Είναι απλά ανεξάρτητος διευκρινίζει και μας λέει πως «αποφάσισα να ξεκινήσω, όταν κατάλαβα ότι εκτός από πόδια και χέρια έχω και μυαλό και αυτό δεν είναι τόσο απλό να το καταλάβει κανείς. Το κατάλαβα βλέποντας τις κυβερνήσεις και τα συνεχή τους λάθη. Δεν συμφωνώ με τις επιλογές τους. Δεν θέλω να ανήκω σε κανένα, γιατί έχω γεννηθεί ελεύθερος και δεν το διαπραγματεύομαι αυτό. Δεν μπήκα στην πολιτική για καριέρα και χρήματα, αλλά επειδή αγαπώ την πατρίδα μου, τα παιδιά μου. Είναι ένα ταξίδι που κάνω μέσα από όλο αυτό».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ βρίσκεται στον πολιτικό στίβο εδώ και 1,5 χρόνο. Στην Μαγνησία κατεβαίνει με μια υποψήφια, την κ. Δέσποινα Χαρίση-Καρζή. Είναι γεννημένη το 1971 στην Αθήνα. Εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και υπευθυνότητα σε εταιρία ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τερμάτισε προ επτά ετών την καριέρα της. Με την Μαγνησία την ενώνουν δεσμοί αίματος από την πλευρά της μητέρας της, ενώ η ίδια δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της στο να αναπτυχθεί και να ζωντανέψει και πάλι η περιοχή. «Πιστεύω πως πραγματικά το πρόγραμμα της Παρατάξεώς μας είναι το μόνο που έχει όραμα και πλάνο για την ανάπτυξη της περιοχής με βραχυπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους εφικτούς στόχους. Ήρθε η ώρα να βάλουμε μια τελεία στα κόμματα! Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ σας καλεί να συσπειρωθείτε μαζί μας για μια «σταυροφορία» απελευθέρωσης της πατρίδος μας. Μπορούμε ακόμα και τώρα, την ύστατη ώρα για την χώρα, να αγωνιστούμε όλοι μας για την ανοικοδόμησή της. Δεν υπάρχουν μικρά κόμματα! Υπάρχουν «μικροί» ψηφοφόροι! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ λοιπόν δεν είναι άλλο ένα μικρό κόμμα. Είναι μια πολιτική παράταξη που καλεί «μεγάλους» ανθρώπους να πάρουν μεγάλες αποφάσεις!».

Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Με ένα υποψήφιο στην Μαγνησία κατεβαίνει και ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή. Ο κ. Αλτζερίνος Παναγιώτης γεννήθηκε το 1954, είναι απόστρατος αξιωματικός της Ευελπίδων, εκλεγμένο μέλος της 1ης Κεντρικής Επιτροπής ΛΑΟΣ και πρώην Γ.Γ. της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Μαγνησίας παραιτηθείς το 2003.
«Εκπροσωπούμε το εθνικιστικό κομμάτι. Πιστεύουμε στην εθνικιστική δημοκρατία. Συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, γιατί εκπροσωπεί στην χώρα μας τους γνήσιους εθνικιστές. Αυτή η κίνηση έχει βρει ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα όπως φάνηκε και στις ευρωεκλογές που τριπλασιάσαμε την δύναμη μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο για να γνωρίσει η νεολαία τον εθνικισμό».

Πέντε υποψήφιοι με την Ενωση Κεντρώων
Συνολικά πέντε είναι οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν με την Ένωση Κεντρώων στο Βόλο. Από αυτούς καταφέραμε να βρούμε μόνο τους δύο, καθώς όπως μας ενημέρωσαν από το γραφείο Τύπου του κόμματος έχει δοθεί εντολή να μην κάνουν δηλώσεις και να μην δίνουν φωτογραφίες, ώστε να μην δεχθεί κανένας υποψήφιος μεγαλύτερη προβολή από κάποιον άλλο. Οι υποψήφιοι στην Μαγνησία είναι οι κκ. Βαΐου Αντώνης, Γογωνά Κατερίνα, Δημαρέλου Παρασκευή, Εμμανουήλ Ανέστης και Καραγιάννης Κώστας.

Ο κ. Εμμανουήλ Ανέστης είναι 31 ετών, αγρότης και είναι η δεύτερη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
«Θα δώσουμε ένα συνεχή αγώνα για μια αξιοπρεπή και ουσιαστική ζωή όλων των χρόνιων ασθενών και όλων των πολιτών της Μαγνησίας γενικά. Στόχος μου η δημιουργία δομών για φορείς του AIDS, ΑμεΑ και ψυχασθενείς, αθίγγανους, φυλακισμένου και αδέσποτα. Ο Θεός μαζί σας».

Ο κ. Καραγιάννης Κώστας είναι γεννημένος το 1955, συνταξιούχος.
«Ο κ. Λεβέντης εκπροσωπεί ένα καθαρό κόμμα και δίνει αγώνα για να πάει η Ελλάδα μπροστά, γιατί από εμάς σώζεται και από εμάς καταστρέφεται. Ο κόσμος που έχει ξυπνήσει και έχει πολιτική συνείδηση, θα μας ψηφίσει. Πρέπει να κάνουμε την αλλαγή».

Στη Μαγνησία έχουμε άλλους δύο υποψήφιους που στάθηκε αδύνατο να τους βρούμε. Είναι ο κ. Χρήστου Παναγιώτης, υποψήφιος με το ΟΑΚΚΕ και ο κ. Γιαννούτσικος Παναγιώτης, υποψήφιος με το κόμμα Δημοκρατικοί.
Αλίκη Φωτιάδου
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

2 σχόλια:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης on 19 Οκτωβρίου 2009 στις 8:08 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
magnitis on 20 Οκτωβρίου 2009 στις 3:49 μ.μ. είπε...

@Lucky Archer: Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις πριν γράψεις, τότε θα γνώριζες ότι "σχόλια υβριστικού περιεχομένου, διαγράφονται άμεσα"
Φιλική συμβουλη:
Το σχόλιό σου κάτι σαν αποτέλεσμα μεταφραστή μου θυμίζει.
Αν δεν γνωρίζεις ελληνικά και δεν θες να μάθεις, γράψε στην γλώσσα που γνωρίζεις, αλλά χωρίς να βρίζεις.

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template