Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

Δήμος Τρικκαίων: Ο ορισμός των διακρίσεων και των ιδίων συμφερόντων


Τι άλλο πρέπει να κάνουμε, που πρέπει να προσευχηθούμε για να αλλάξει επιτέλους στάση ο Δήμος Τρικκαίων και οι αρμόδιοι του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων ή δεν ξέρουμε τι άλλο τμήμα έχει δημιουργηθεί στον ηλεκτρονικό δήμο της πόλης.Πόσο ακόμη θα διαφημίζεται το ψεύτικο προφιλ ενός Δήμου που απο την μια ευαγγελίζεται οτι σκοπός και στόχος του είναι η εξυπηρέτηση των Δημοτών και απο την άλλη κάνει "συμφωνίες", "αλληλοσυχωνεύσεις" και "αλληλοδιαφημίσεις" για να προωθεί δικά του συμφέροντα.Απο την άλλη πόσο ακόμα πιστεύετε ότι θα ανεχτούμε αυτή την τραγική στάση και τακτική απέναντι στα site που δεν ικανοποιούν τις δικές σας ορέξεις και για πόσο καιρό ακόμη θα κάνουμε τα στραβά μάτια, λέγοντας ότι κάποτε θα καταλάβετε το λάθος σας. Ε, όχι. Το θέλετε το κράξιμο και θα το κάνουμε όπου βρεθούμε και σταθούμε γιατι η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη.

Θα περιμένουμε πολύ κύριοι του Δημου Τρικκάιων να μας στείλετε ένα δελτίο τύπου για τον Δήμο Τρικκαίων? Περιμένουμε 1 χρόνο τώρα.
Θα περειμένουμε πολύ να μας θεωρησετε ειδησεογραφική ιστοσελίδα ή κολλάτε και θέλετε να προωθείτε μόνο αυτούς που σας συμφέρει.

Πότε θα σταματήσει η εξευτιλιστική σας στάση και πόσο ακόμα θα παραγκωνίζεται το trikaland.gr απο πρόσβαση στην δημόσια πληροφορία.
Είστε υποχρεωμένοι κύριοι που βρίσκεστε στο Δήμο Τρικκαίων και δεν αναφέρουμε ονόματα γιατί μπορεί να μην είναι και δικό σας λάθος, να ενημερώνετε τους πολίτες και σαν πολίτες και δημότες Τρικάλων ζητάμε να έχουμε συχνότατη πληροφόρηση για τα τεκτενόμενα του Δήμου.

Γιατί τέτοια διάκριση?

Το τελευταίο σας ατόπημα ήταν φυσικά τα banner που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων για τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Τρικάλων. Δεν ξέραμε ότι μόνο 2 είναι οι ιστοσελίδες. Γιατί σκόπιμα (μόνο αυτό μπορούμε να σκεφτούμε...ότι έγινε σκόπιμα) κόψατε εκτός απο το trikaland.gr όλες τις άλλες ελπιδοφόρες ιστοσελίδες των Τρικάλων.

Τι σας ενοχλεί? Οτι δεν γράφουν για εσάς αυτά που θέλετε και δεν συμφωνουν πάντοτε με τον Δημο Τρικκαίων.

Που είναι οι ιστοσελίδες?
www.trikki.gr
www.sport10.gr
www.goaltrikala.gr
www.fatsimare.gr
και πολλές άλλες σελίδες και blogs.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο αλλά η κατάσταση αυτή που δημιουργείται μόνο γέλιο προκαλεί. Βγάλτε τα πέρα μόνο με τους δικούς σας. Κάθε μέρα φαίνεται ακόμη περισσότερο ότι μεταξύ σας τα βρίσκεται καλύτερα!

Από το trikaland.gr

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template