Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Έτοιμοι δηλώνουν όλοι λίγες ώρες πριν ανοίξει η κάλπη …


Με τις τελευταίες ομιλίες και περιοδείες των πολιτικών στελεχών και των υποψηφίων των κομμάτων, έληξε λήγει σήμερα η προεκλογική περίοδος και στο Νομό Μαγνησίας.
Όλα τα κομματικά στελέχη δηλώνουν έτοιμα πλέον για τη μεγάλη αυριανή εκλογική μάχη και στέλνουν τα τελευταία μηνύματά τους στους πολίτες στοχεύοντας στο καλύτερο κατά το δυνατόν εκλογικό αποτέλεσμα.
Η αναμονή μία μόλις ημέρα πριν τις εκλογές, βρίσκει τους υποψηφίους, αλλά και τα στελέχη των κομμάτων μετά τις δυναμικές προεκλογικές τους ομιλίες και περιοδείες που πραγματοποίησαν, να εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να πείσουν έστω και την τελευταία στιγμή τους ψηφοφόρους που θα βρεθούν μπροστά από την κάλπη.
Παράλληλα, σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκονται οι Νομαρχιακές Επιτροπές και Οργανώσεις των κομμάτων και στέλνουν τα τελευταία μηνύματά τους στους πολίτες, καθώς στοχεύουν στα μεγαλύτερα κατά το δυνατόν εκλογικά οφέλη.

ΠΑΣΟΚ: Ο αγώνας θα μας δώσει τη νίκη
«Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε ούτε για το πού ούτε για το αν θα βρούμε τα λεφτά», τονίζει στο μήνυμά του ο γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Φώτης, που επισημαίνει και τα ακόλουθα. «Το ερώτημα έχει απαντηθεί. Ψηφίζουμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο, όπως λέει και ο πρόεδρός μας Γιώργος Παπανδρέου. Ψηφίζουμε ενάντια στο πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η χώρα.
Ενάντια στο πελατειακό κράτος που καταπνίγει κάθε πρωτοβουλία και σπαταλά το χρήμα του Ελληνικού λαού. Ενάντια στη γραφειοκρατία και στο συγκεντρωτισμό που έπνιξε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Ενάντια στην αδιαφάνεια και την ανομία που άφησε το κράτος ανεξέλεγκτο και το παρέδωσε στη διαφθορά.
Τώρα είναι η ώρα της επιλογής. Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη ως την τελευταία στιγμή, χωριό-χωριό, γειτονιά-γειτονιά, σπίτι-σπίτι, με αισιοδοξία αλλά χωρίς κανένα εφησυχασμό. Η νίκη θα κερδηθεί στις κάλπες και μόνον εκεί. Γι’ αυτό μέχρι την τελευταία στιγμή δίνουμε τη μάχη. Οι εκλογές τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής. Ο αγώνας και μόνον ο αγώνας θα μας δώσει τη νίκη.
Τη βεβαιότητα ότι ολόκληρη η Μαγνησία θα στείλει το δικό της μήνυμα νίκης και θα συμβάλει ώστε να μπει τέλος στην κυβέρνηση της ακυβερνησίας, της διαφθοράς και της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, εξέφρασε επίσης ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάσης Ακρίβος.

Ν.Δ.: Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κ. Καραμανλή
«Στις 4 Οκτωβρίου, οι Έλληνες καλούνται να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν με ωριμότητα και νηφαλιότητα για τον πρωθυπουργό και πολιτικό που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα αυτά τα δύσκολα χρόνια με λιγότερες επιπτώσεις στην οικονομία» τονίζει στο μήνυμά του προς τους ψηφοφόρους ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Πέτρος Μπατζιάκας και προσθέτει:
«Η ελπίδα για το μέλλον δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται και είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στους δύο δρόμους, τον έναν της ευθύνης, της σταθερότητας και της αποφασιστικότητας και τον άλλο των υποσχέσεων και του λαϊκισμού, οι πολίτες θα διαλέξουν τον πρώτο και θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κ. Καραμανλή, γιατί είναι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα.
Καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες, να μην λείψει κανείς από την κάλπη και καμία ψήφος να μην πάει χαμένη και χαρισμένη»

ΚΚΕ : Οι πολίτες να τιμωρήσουν το δικομματισμό
«Ο κόσμος να κάνει το βήμα που πρέπει», τονίζει στο δικό του μήνυμα ο γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ κ. Γιώργος Λούμας, που παράλληλα σημειώνει: «Δώσαμε καλά τη μάχη. Μιλήσαμε με τους εργαζόμενους και ανοιχτήκαμε στους πολίτες. Αυτό το άνοιγμα, θα πρέπει να βρει ανταπόκριση στην κάλπη και οι πολίτες να τιμωρήσουν το δικομματισμό».

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Δόθηκε το μήνυμα στην κοινωνία
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από χαμηλή αφετηρία, όμως μέσα από την αλληλεγγύη ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες και δόθηκε το μήνυμα στην κοινωνία» επισημαίνει στο μήνυμά του ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΝ κ. Κώστας Δελημήτρος, που επίσης υπογραμμίζει και τα εξής: «Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατανοητό από τους Έλληνες πολίτες και θα είμαστε μέσα στη Βουλή με ένα καλό ποσοστό, ώστε να ανατραπούν τα σχέδια του δικομματισμού»

ΛΑ.Ο.Σ.: Πολύ καλύτερο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα
Πολύ καλύτερο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα για το ΛΑΟΣ στις αυριανές εκλογές σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές στο Νομό Μαγνησίας, εκτιμά το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΛΑΟΣ κ. Απόστολος Καμακάς, που εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το παραπάνω, δεν αποκλείει ακόμη και την εκπροσώπηση του ΛΑΟΣ στη Βουλή με βουλευτή από το Νομό Μαγνησίας.

Οικολόγοι Πράσινοι: Υπάρχουν θετικά μηνύματα
Τέλος, την εκτίμηση ότι τα ποσοστά των Οικολόγων Πράσινων στο Νομό Μαγνησίας θα είναι ανάλογα με αυτά των ευρωεκλογών και ότι υπάρχουν θετικά μηνύματα ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή, κάνει ο συντονιστής κ. Γιάννης Γρηγορίου, που καλεί τους ψηφοφόρους να δώσουν ψήφο συνείδησης.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template