Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεσηκωμός για την ομιλία της Αλέκας

Σημαντικό σταθμό της δράσης του ΚΚΕ στη Μαγνησία στο δρόμο για τις εθνικές εκλογές αποτελεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος σήμερα Κυριακή, 27 του Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην παραλία του Βόλου (έναντι της Τράπεζας της Ελλάδος), στην οποία θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε..
Λίγο νωρίτερα, στις 5.30 μ.μ., η Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης στο ξενοδοχείο Park.
Τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος και της Κ.Ν.Ε. δίνουν τη μάχη για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της συγκέντρωσης, παράλληλα με τη μάχη του ψηφοδελτίου που εντείνεται.
Για να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε επαγγελματοβιοτέχνη, σε κάθε φτωχομεσαίο αγρότη της υπαίθρου και στη νεολαία το μήνυμα της ανυπακοής, απείθαρχης ψήφου, της ψήφου στο Κ.Κ.Ε. στις 4 του Οκτώβρη.
Με την προεκλογική της δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα η Κομματική Οργάνωση Μαγνησίας του Κ.Κ.Ε. επιχείρησε να αποκαλύψει στους εργαζομένους και στο λαό της πόλης τον πραγματικό χαρακτήρα των εκλογών.
Να αναδείξει τα χειρότερα που έρχονται για την εργατική τάξη και τη νεολαία.
Με δεκάδες συγκεντρώσεις σε όλους τους δήμους, του πολεοδομικού συγκροτήματος αλλά και στις πλατείες και στα καφενεία της υπαίθρου, με καθημερινές εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, στα μεγάλα εργοστάσια και τα καταστήματα της πόλης, τα μέλη του Κ.Κ.Ε. και της Κ.Ν.Ε., έχοντας στο πλευρό τους τούς αγωνιστές που ένωσαν τα βήματά τους με εκείνα του Κόμματος, συζήτησαν με τους εργαζομένους για τα καθημερινά τους προβλήματα και ανέδειξαν την ανάγκη σ αυτές τις εκλογές τα κόμματα του δικομματισμού να πάρουν την απάντησή τους.
Με την ενίσχυση του Κ.Κ.Ε., της μοναδικής πολιτικής δύναμης που με συνέπεια υπερασπίστηκε τα λαϊκά συμφέροντα όλα αυτά τα χρόνια, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή την αντίθεσή του και προειδοποιώντας για τα δεινά που περίμεναν τα λαϊκά εργατικά στρώματα από την επέλαση της πολιτικής των μονοπωλίων.
Η εβδομάδα που έρχεται είναι εβδομάδα “μάχης” για το ψηφοδέλτιο.
Για να μη χαθεί ούτε ώρα στην προσπάθεια να μπει στο σπίτι κάθε εργατοοικογένειας το κάλεσμα αντίστασης του Κ.Κ.Ε..
Μπροστά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, τα μέλη του Κ.Κ.Ε. και της Κ.Ν.Ε. προετοιμάζουν την πανεξόρμηση με τον κυριακάτικο «Ριζοσπάστη», ενώ η οργανωμένη κάθοδος στην παραλία του Βόλου σχεδιάζεται με τις προσυγκεντρώσεις που έχουν οριστεί στην πλατεία Δημαρχείου Βόλου και στη διασταύρωση Αντωνοπούλου-Δημητριάδος.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template