Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

Νέες απολύσεις στη ΒΙΟΣΩΛ


Τέσσερις ακόμη απολύσεις εργαζομένων, κοινοποιήθηκαν με το πέρας της βάρδιας στη ΒΙΟΣΩΛ, με συνέπεια ο αριθμός των απολυθέντων από το τέλος του προηγούμενου Αυγούστου να ανέρχεται στους δώδεκα.

Σημειώνεται ότι πριν δύο εβδομάδες περίπου, είχε γίνει τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Απασχόλησης μετά από την παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, στην οποία όμως οι εκπρόσωποι της εταιρείας επέμεναν στην τακτική της μείωσης του προσωπικού στον παραγωγικό τομέα του εργοστασίου, επικαλούμενοι έλλειψη παραγγελιών.

Εν τω μεταξύ, σε στάση αναμονής βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην εταιρία, οι οποίοι τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να πραγματοποιήσουν δίωρη στάση εργασίας από τις 12μ. μέχρι τις 2μ.μ. και παράλληλα γενική συνέλευση προκειμένου να λάβουν αποφάσεις και να καθορίσουν τη στάση τους, απέναντι στην εργοδοσία.

Μετά από αυτή τη νέα αρνητική εξέλιξη για τους εργαζόμενους στη ΒΙΟΣΩΛ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον και η προγραμματισμένη κοινή σύσκεψη των σωματείων μετάλλου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template