Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

11 Σεπτέμβρη 2001, Πώς άνοιξε ... το κουτί της Πανδώρας

Ολο και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται, που δείχνουν ότι οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους δεν ήταν ούτε τυχαίο ούτε «αθώο» γεγονός
Η πρόσκρουση του δεύτερου αεροπλάνου στους Δίδυμους Πύργους

Associated Press

Στις 8.46 π.μ., την 11η Σεπτέμβρη 2001 το πρώτο αεροσκάφος των American Airlines έπεσε στο βόρειο εκ των Δίδυμων Πύργων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (ΠΚΕ) στη Νέα Υόρκη. 9.02 π.μ. και ένα δεύτερο αεροσκάφος έπεσε στο δεύτερο, νότιο Πύργο του ΠΚΕ. Στις 9.37, περίπου 52 λεπτά αργότερα, ένα υποτιθέμενο τρίτο αεροσκάφος όπου είχε εκδηλωθεί αεροπειρατεία έπεσε στο Πεντάγωνο.

Τα περιστατικά αυτά σήμαναν και την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου της παγκόσμιας ιστορίας. Οι εικόνες ανθρώπων σε κατάσταση πανικού να τρέχουν να ξεφύγουν από τη φωτιά, να πηδούν από τα παράθυρα, να τρέχουν καλυμμένοι με σκόνη, εικόνες που μεταδίδονταν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου στοίχειωσαν για καιρό την οικουμένη.

Στη μνήμη έχει πλέον καταγραφεί ότι η 11η Σεπτέμβρη ήταν η μέρα «που άλλαξε τον κόσμο», παρότι η κυβέρνηση του Τζορτζ Ου. Μπους ένα χρόνο αργότερα ανασκεύασε την ορολογία, καθώς θεώρησε ότι η χρήση του όρου έχει θετική χροιά και δεν αποδίδει «την τραγωδία που έλαβε χώρα». Εντούτοις, αυτό το γεγονός από μόνο του δε θα μπορούσε ποτέ να αλλάξει τον κόσμο.

Ο σχεδιασμός είχε ξεκινήσει από πριν

Αυτό που άλλαξε τον κόσμο ήταν η ατζέντα που δημοσιοποίησαν τα μέλη του «Σχεδίου για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα» - PNAC, ένα χρόνο πριν, το Σεπτέμβρη του 2000, λίγο πριν τις πολυθρύλητες προεδρικές εκλογές. Η πλειάδα των στελεχών του PNAC περιλάμβανε τον αντιπρόεδρο Ντικ Τσένι, τον επικεφαλής του Πενταγώνου Ντόναλντ Ράμσφελντ, το μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας και σύμβουλο για θέματα Μέσης Ανατολής Ελιοτ Εϊμπραμς, τον πρώην Σύμβουλο του Προέδρου και επίσης πρώην μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ρίτσαρντ Περλ και πολλούς άλλους, μέλη της σημερινής κυβέρνησης. Μάλιστα, η ατζέντα περιλάμβανε και συνοπτική έκθεση, όπου υποστήριζε την παγκόσμια επέκταση του αμερικανικού στρατού και την οικονομική κυριαρχία και ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται «να μεταμορφωθούν στη μοναδική παγκόσμια υπερδύναμη». Η έκθεση προειδοποιούσε ότι «η διαδικασία της μεταμόρφωσης ακόμη και εάν φέρει επαναστατική αλλαγή, είναι πιθανό να είναι μακρόχρονη, εξαιρουμένου κάποιου καταστροφικού και κατακλυσμικού γεγονότος όπως το Περλ Χάρμπορ».

Και ως εκ θαύματος λίγους μήνες μετά την εκλογή του Προέδρου Μπους ένα νέο «Περλ Χάρμπορ» έλαβε χώρα σε αμερικανικό έδαφος και έδωσε την αφορμή για την εξαπόλυση εκ μέρους των ΗΠΑ ενός «παγκόσμιου πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας».

Το επίσης μέλος του «Σχεδίου για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα» Πολ Γουλφοβιτς μερικούς μήνες μετά είχε πει εντελώς κυνικά: «Ακόμη και αν δε γινόταν η 11η Σεπτέμβρη θα έπρεπε να την εφεύρουμε»!!!

Περίεργα... φαινόμενα

Το καινοφανές στην περίπτωση της 11ης Σεπτέμβρη, ότι οι αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβη ή θραύσματα των πραγματικών περιστατικών άρχισαν να αναδύονται σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα μετά το γεγονός.

Μπορεί να πέρασαν αρκετές δεκαετίες, ώστε οι ιστορικοί να είναι βέβαιοι ότι όντως ο Πρόεδρος Ρούζβελτ επέτρεψε να συμβεί το Περλ Χάρμπορ, προκειμένου να μπουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά πολύ σύντομα μάθαμε:

  • Οτι το Πεντάγωνο μπορεί να μη χτυπήθηκε από αεροσκάφος - παρά το βίντεο που πρόσφατα δημοσιοποίησαν οι αμερικανικές αρχές - αλλά από πύραυλο.
  • Οτι μπορεί ποτέ να μη βρέθηκαν τα πτώματα των ανθρώπων που επέβαιναν στα αεροσκάφη, αλλά βρέθηκε στα ερείπια του ΠΚΕ, παρά τις καταρρεύσεις, τη φωτιά, την ανατίναξη των αεροσκαφών το διαβατήριο του Μοχάμεντ Ατα, του φερόμενου ως επικεφαλής των αεροπειρατών και μέλους του «πυρήνα του Αμβούργου της Αλ Κάιντα»!
  • Οτι παρότι η τεχνική μελέτη για την κατασκευή των κτιρίων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου προέβλεπε και την περίπτωση πρόσκρουσης αεροσκαφών, τα κτίρια έπεσαν. Πολύ πρόσφατα 75 καθηγητές Πανεπιστημίου και Ακαδημαϊκοί που συμμετέχουν στην οργάνωση «Ειδικοί για την Αλήθεια για την 11η Σεπτέμβρη» έδωσαν στη δημοσιότητα έκθεση, όπου αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις μαρτυρικές καταθέσεις παρόντων στο ΠΚΕ στην αρμόδια Επιτροπή καθώς και επίσημα στοιχεία των Υπηρεσιών και του Πανεπιστημίου Κολούμπια σειρά σεισμικών δονήσεων καταγράφηκαν την ίδια ακριβώς στιγμή με τις προσκρούσεις. Δονήσεις που προέρχονταν από διάφορα υπόγεια επίπεδα του ΠΚΕ. Και πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο το ΠΚΕ να μην κατέρρευσε από την πρόσκρουση και την πυρκαγιά αλλά γιατί ανατινάχτηκε. Εξάλλου, όπως αναφέρουν, το κτίριο Νο7 που κατέρρευσε την επομένη - άγνωστο γιατί - ήταν το κέντρο των μυστικών επιχειρήσεων της CIA, που ενδεχομένως έφερε σε πέρας την «επιχείρηση 11η Σεπτέμβρη» και είχε στήσει και όλο το παιχνίδι του ...φαντομά Μπιν Λάντεν (πρώην πράκτορά της) και ό,τι επακολούθησε.
Από τον Ριζοσπάστη

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template