Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές

«Δεν υπάρχουν αναγκαία μέτρα, υπάρχουν μόνο κοινωνικές ανάγκες»
Την απόφαση να λάβει μέρος στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α), ανακοίνωσαν σήμερα (χθες) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τα μέλη της.

Σύμφωνα με τον Θανάση Διαβολάκη, συνδικαλιστή στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δείχνουν την πολιτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ εάν λάβει νέα εντολή διακυβέρνησης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Καραμανλής έσπευσε να ζητήσει νωπή λαϊκή εντολή για να εφαρμόσει τα καινούργια σκληρά αντεργατικά μέτρα που είναι απαραίτητο για το κεφάλαιο να παρθούν για την αντιμετώπιση της καπιταλιστικής κρίσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κρύβονται πλέον οι προθέσεις της ΝΔ, καθώς οι εξαγγελίες του οι οικονομικές στη ΔΕΘ αλλά και το ίδιο το διάγγελμα με το οποίο ουσιαστικά παραιτήθηκε και προκήρυξε εκλογές, βρίθουν από τις λέξεις δυσκολίες, δυσκολίες, δυσκολίες και αναγκαία αντιλαϊκά μέτρα».

Παράλληλα τόνισε ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ κατέρρευσε, αντιμέτωπη και με τα προβλήματα της βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης αλλά επίσης αντιμέτωπη και με τις αντιστάσεις των εργαζόμενων και της νεολαίας όλο αυτό το διάστημα που εφαρμόζει την αντεργατική της πολιτική, με αποκορύφωμα την μεγάλη νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη».
Περισσότερα στην TVXS

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template