Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009

Οριστικά με το ΛΑ.Ο.Σ ο Π. Μαρκάκης

Υποψήφιος Βουλευτής με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό θα είναι στη Μαγνησία ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου Παύλος Μαρκάκης.
Ο κ. Μαρκάκης έδωσε τα χέρια χθες με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη στη συνάντηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της επίσκεψης του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στη συζήτηση που είχε με τον πρώην αντιδήμαρχο Βόλου άναψε το πράσινο φως για την υποψηφιότητα του κ. Παύλου Μαρκάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια.
Σήμερα μάλιστα αναμένεται και επίσημη δήλωση του κ. Μαρκάκη, με την οποία και θα εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδό του από τη Νέα Δημοκρατία και στη συστράτευσή του με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Τα τοπικά στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εμφορούνται από αισιοδοξία ότι, εάν διατηρηθούν τα ποσοστά των ευρωεκλογών και ενισχυθούν, μπορούν να κερδίσουν έδρα στο Νομό Μαγνησίας.
Το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο και εκτός από τον κ. Μαρκάκη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσης θα συμμετέχουν σίγουρα οι Βασίλης Παναγόπουλος, γιατρός από τη Σκιάθο, Κορίνα Αργυροπούλου, αρχιτέκτων, Κώστας Τσιαμαντάνης, Μηχανολόγος-Μηχανικός, Σπύρος Ψαχούλας, απόστρατος αξιωματικός, Αποστόλης Καμακάς, Θεολόγος.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος


Ο κ. Μαρκάκης, είναι απ' τα πιο προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ. στον Βόλο και την Μαγνησία γενικότερα.
Αν συνεχιστούν με τέτοιους ρυθμούς οι..."μεταγραφές" προς τον ΛΑ.Ο.Σ., την βλέπω "πολύ χλωμή" την Ν.Δ., στις κάλπες και τον Καρατζαφέρη με μεγάλα και πλατιά χαμόγελα....

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template