Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009

Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή των νοσοκομειακών γιατρών της Μαγνησίας στην πρώτη ημέρα του μέτρου της επίσχεσης εργασίας το οποίο αποφάσισαν να εφαρμόσουν, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων τους από εφημερίες, αλλά και για την περικοπή των αποδοχών τους από αυτές.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη μορφή αυτή του αγώνα τους μέχρις ότου δικαιωθούν, κάτι που σημαίνει ότι την κινητοποίησή τους θα επαναλάβουν και σήμερα.

Χαρακτηριστική ήταν μάλιστα η δήλωση του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας κ. Θεόφιλου Μερίδη, ο οποίος τόνισε ότι «τα πράγματα έχουν φθάσει στο απροχώρητο» και σημειώνοντας ότι το μέτρο της επίσχεσης είναι ένα νόμιμο ατομικό δικαίωμα των γιατρών, έκανε την εκτίμηση πως αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος το Νοσοκομείο του Βόλου θα είχε κλείσει.

Πάντως τόσο χθες όσο και σήμερα, οι εφημερίες στο Νοσοκομείο Βόλου καλύφθηκαν και πρόκειται να καλυφθούν, βάσει της λίστας που εκδόθηκε από τη διοίκηση του Ιδρύματος.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template