Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία

Ανακοινώθηκε σήμερα από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Μαγνησίας, στο οποίο υποψήφιοι βουλευτές είναι πλέον και επίσημα με αλφαβητική σειρά οι κ.κ. Ιωάννης Βλάχος, Ροδούλα Ζήση, Κωνσταντίνος Καρτάλης, Βασίλειος Νιζάμης, Πετρούλα Ντελεδήμου, Ιωάννης Πολύζος και Νερατζούλα (Τζούλια) Τσαλίκη.

Με την ευκαιρία αυτή και καλώντας τους συμπολίτες τους να δώσουν μαζί τη μάχη για την εκλογική νίκη, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του συνδυασμού δήλωσαν τα εξής:

Γιάννης Βλάχος: Ώρα για ένα ποιοτικό άλμα παντού

Αποτελεί για εμένα τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχω από το μετερίζι αυτό με όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για τη μεγάλη εκλογική νίκη του Κινήματος.

Ήρθε η ώρα να αποτολμήσουμε ένα ποιοτικό άλμα στη πολιτική, στη κοινωνία, στο κράτος, στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε επιτέλους τα αυτονόητα. Να πιστέψουμε ξανά στη δύναμη των αξιών. Να αποκηρύξουμε ακόμη και τους κακούς εαυτούς μας.

Για να ζήσουμε τη ζωή που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Για ένα ανθρώπινο και καθαρό περιβάλλον. Για δημιουργικότητα με ηρεμία και ασφάλεια. Για την αξιοκρατία και την αξιοπρέπεια. Για ένα Κράτος όχι λάφυρο των λίγων και δυνάστη των πολλών, αλλά κιβωτό του Έθνους μας και υπηρέτη του Λαού μας. Για μια κοινωνία αλληλεγγύης. Για τη κοινωνική Δικαιοσύνη.


Ροδούλα Ζήση: Θα μιλήσουμε για την ανάγκη να αλλάξει πορεία η Ελλάδα

«Σε αυτή την εκλογική μάχη θα μιλήσουμε για το μέλλον και για το αύριο των παιδιών μας, θα μιλήσουμε για την ανάγκη να αλλάξει πορεία η Ελλάδα.

Όλοι εμείς που συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας θα αγωνιστούμε για την μεγάλη ανατροπή προς όφελος των πολιτών που θα μας δώσουν την εντολή να βγούμε νικητές.

Σε όλους όσοι θα δώσουν την μάχη της νίκης του ΠΑΣΟΚ εύχομαι καλό αγώνα και στις 4 του Οκτώβρη όλοι μαζί με το λαό θα χαράζουμε μια νέα εποχή»



Κώστας Καρτάλης: Να δείξουμε την εικόνα του νέου ΠΑΣΟΚ

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αποτυπώνει αντιπροσωπευτικά την κοινωνία και είμαι σίγουρος ότι θα τύχει της υποστήριξης των πολιτών της Μαγνησίας.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και τους προσκαλώ να εμφανιστούμε στους πολίτες ενωμένοι γιατί έχουμε την ευθύνη να δείξουμε την εικόνα του νέου ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί μια νέα πολιτική ηθική.

Ξεκινάμε όλοι μαζί μια εντατική προσπάθεια για να παρουσιάσουμε στον κόσμο της Μαγνησίας τις αναλυτικές μας θέσεις και τα προβλήματα που τους απασχολούν.




Βασίλης Νιζάμης: Θα αγωνιστώ για το συμφέρον του τόπου μου

Οι εκλογές της 4ης του Οκτώβρη βρίσκουν τη χώρα μας με μια κρίσιμη καμπή, οικονομική, κοινωνική, ηθική, πολιτική.

Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών.

Θα ήθελα, να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου, για την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό μου, εντάσσοντάς με στους υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος και σας διαβεβαιώνω ότι, ως ενεργό και ανήσυχο μέλος της Μαγνησίας, θα αγωνιστώ για το συμφέρον του τόπου μου με τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου, την τιμιότητα, την ειλικρίνεια, την αγωνιστικότητα και τον καθαρό πολιτικό μου λόγο.




Πετρούλα Ντελεδήμου: Η Μαγνησία αξίζει μια νέα επιλογή

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου, με εμπιστεύεται για μία ακόμη φορά, να συμμετάσχω στη μάχη αυτή από την πρώτη γραμμή. Αγωνίζομαι, μαζί με όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – και με τους νέους και τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή – με εντιμότητα, με ήθος, με αξιοπρέπεια, αλλά και με ενθουσιασμό και με δυναμισμό, για την αλλαγή και την πρόοδο. Για τους πολίτες και για τη Μαγνησία μας. Με τα ιδανικά και τις αξίες μας. Γιατί, στις 4 Οκτωβρίου, η Ελλάδα επιλέγει νέες αξίες. Και η Μαγνησία αξίζει μία νέα επιλογή».






Γιάννης Πολύζος: Αξίζει ένα καλύτερο αύριο στην Ελληνική κοινωνία

Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε, να είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Μαγνησίας.
Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές στις 4 του Οκτώβρη είναι κρίσιμες για το μέλλον του τόπου. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μια ειλικρινή και έντιμη προσπάθεια για να δει επιτέλους μια "άσπρη" μέρα ο τόπος μου.
Καλώ όλους τους πολίτες της Μαγνησίας να συστρατευθούμε για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας που της αξίζει ένα καλύτερο αύριο, με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα.






Τζούλια Τσαλίκη: Μεγάλη η ευθύνη όλων μας


«Η τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Μαγνησίας είναι μεγάλη και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη νίκη.

Η Ελλάδα δεν θα είναι ίδια μετά τις 4 Οκτώβρη και η προσπάθεια να πετύχουμε την αλλαγή είναι συλλογική.
Μαζί με τους συνυποψηφίους μου θα συμβάλλω για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και των δυνάμεων της προόδου.
Η εντολή των πολιτών να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, θα είναι καθαρή και η ευθύνη όλων μας θα είναι μεγάλη».

Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

1 σχόλια:

volos-74 on 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 5:53 μ.μ. είπε...

οχι μονο ψηφο αγαπητοι και δουλεια για τον τοπο μας στα εργα οχι στα λογια.απο λογια χορτασαμε

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template