Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς το Νίκο Γκατζή το ΚΚΕ!

Παρελθόν τα βουλευτικά έδρανα για το Νίκο Γκατζή, βουλευτή του ΚΚΕ.
Ο Βολιώτης βουλευτής δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ στη Μαγνησία για τις εθνικές εκλογές της 4ης του Οκτώβρη. Επικεφαλής σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο νομαρχιακός σύμβουλος Αποστόλης Νάνος.
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με το βουλευτή Νίκο Γκατζή, ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία, παρέπεμψε ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ την ερχόμενη Δευτέρα για να ανακοινώσει το βουλευτικό ψηφοδέλτιο.
Ο Νίκος Γκατζής υπηρέτησε ως βουλευτής το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος τρεις συνεχόμενες θητείες, εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2000 και επανεκλέχτηκε το 2004 και το 2007. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο στέλεχος του ΚΚΕ, που έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αυταπάρνηση ως δημοτικός σύμβουλος και βουλευτής ταυτόχρονα, ενώ η πολυσχιδής προσωπικότητά του τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους πολιτικούς χώρους, καθώς ξεχωρίζει για την αγωνιστικότητά του και είναι ένας από τους πιο δραστήριους βουλευτές του Κοινοβουλίου.
Το τελευταίο διάστημα ωστόσο άρχισαν να πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι επίκειται αποχώρησή του, προκειμένου “να ανοίξει ο δρόμος σε νέα πρόσωπα”.
Πρόκειται για μία πολιτική απόφαση που αφορά σε όλη την Ελλάδα σε μία στρατηγική που υπηρετεί αφενός την ανανέωση, όπως λένε στελέχη του Περισσού, και αφετέρου την ανάγκη όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη να περάσουν από διάφορες θέσεις ευθύνης.
Ο νομαρχιακός σύμβουλος Απόστολος Νάνος –όπως συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες- θα παραλάβει τη σκυτάλη από το Νίκο Γκατζή και θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Στο ψηφοδέλτιο επίσης θα συμμετέχουν σίγουρα ο επικεφαλής της ΔΑΣ και δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Ιωνία Βασίλης Λινάρδος, καθώς και η εκπαιδευτικός και πρόεδρος των Δημοκρατικών Γυναικών Μαγνησίας Ρίτσα Κωτή, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις προαλείφονται στελέχη που θα εκπροσωπούν τις κοινωνικές δυνάμεις με τις οποίες έχει αναπτύξει συνεργασία το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.
Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθεί επίσημα πιθανότατα τη Δευτέρα μαζί με τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται και θα κορυφωθούν μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.
Οι τοπικές οργανώσεις έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους στη Νομαρχιακή Επιτροπή μετά τη διαβούλευση που έγινε σε επίπεδο μελών και νεολαίας.
Βάσω Κυριαζή
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

Το ρεπορτάζ καταγράφει πολύ λίγα για την δράση και την προσφορά του Νίκου Γκατζή, στην Βουλή και στον Νομό Μαγνησίας.
Εύχομαι απ' όποια θέση τον τάξει το Κ.Κ.Ε., να συνεχίσει την ανιδιοτελή προσφορά του, γιατί αγωνιστές σαν τον Νίκο, είναι πολύτιμοι στο κίνημα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Απόστολο Νάνο, που προαλείφεται γι' αντικαταστάτης του.
Ο Απόστολος Νάνος, υπάλληλος της Δ.Ε.Η., μόνιμο μέλος του Ν.Γ. της Ν.Ε. Μαγνησίας του Κ.Κ.Ε. και μόνιμος υποψήφιος Νομάρχης για τις 4 προηγούμενες αναμετρήσεις, έχει καταγράψει σωρεία λανθασμένων θέσεων κι επιλογών, που σε άλλες εποχές όχι μόνον δεν θα του επέτρεπαν να είναι υποψήφιος βουλευτής, αλλά θα τον είχαν διαγράψει κιόλας!
Η αναμενόμενη σύνθεση του ψηφοδελτίου του Κ.Κ.Ε., δείχνει ότι το κόμμα έχει πληθώρα άξιων στελεχών, που μπορούν να το εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.
Το γιατί επιμένουν στον Απόστολο Νάνο, είναι άξιο απορίας!
Καταγράφω μερικά απ' τ' "ατοπήματα" του Απόστολου....
1. Με προσωπικές του δηλώσεις, τάχθηκε υπέρ της μεταφοράς του Σιδηροδρομικού Σταθμού εκτός της πόλης του Βόλου, βάζοντας το κόμμα σε αντιπαράθεση, όχι μόνο με τους σιδηροδρομικούς, αλλά σχεδόν ολόκληρη την πόλη, πλην εκείνων που ονειρεύονται επενδύσεις στο χώρο του σημερινού σιδηροδρομικού σταθμού!
Τότε κόντεψε να διαλυθεί η Κ.Ο.Β. του Ο.Σ.Ε. στον Βόλο!
2. Απέτυχε να εκλεγεί αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Β. (όντας μέλος της Διοίκησής του), απ' το σωματείο του (ΕΤΕ-ΔΕΗ), στερώντας ουσιαστικά μια έδρα (τότε) στο Π.Α.ΜΕ.
3. Σε δημόσιες τηλεοπτικές δηλώσεις του (ASTRATV), χαρακτήρισε σαν "εργοδοτικό" (!) το Σωματείο εργαζομένων στις επιχειρήσεις Carrefour-Μαρινόπουλος-DIA.!
Ένα Σωματείο, που είναι απ' τα ιδρυτικά Σωματεία του Π.Α.ΜΕ.!
Οι δηλώσεις του αυτές, δημιούργησαν όπως ήταν φυσικό, σοβαρούς τριγμούς στην διοίκηση του τοπικού παραρτήματος του Σωματείου.
4. Όταν διώχθηκε για την συνδικαλιστική του δράση απ' τον Συνεταιρισμό των ταξιτζήδων στο Βόλο, στέλεχος της τοπικής γραμματείας του Π.Α.ΜΕ., όχι μόνον δεν τον στήριξε, αλλά τον παρέπεμψε να βρει το δίκηο του στα Δικαστήρια!!!
Γι' αυτές του τις "επιτυχίες" ο κ. Απόστολος Νάνος, θα εκλεγεί και βουλευτής!!!
Να τον χαίρεστε σύντροφοι!!!

Υ.Γ. Μην βγει κανένας "καλοθελητής" να μου πει ότι προβοκάρω το Κόμμα και τα στελέχη του, γιατί υπάρχουν κι άλλα "ράμματα για την γούνα" του συγκεκριμένου αφ' ενός κι αφ' ετέρου υπάρχει πληθώρα άξιων στελεχών στο Κ.Κ.Ε. για να γίνουν βουλευτές!
Προτού πουν οτιδήποτε, ας αναρωτηθούν: γιατί τόση επιμονή στον συγκεκριμένο;;;


buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template