Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Χρυσή Αυγή: Στη Βουλή μέσω ΛΑ.Ο.Σ (;)


Πίσω από τη συζήτηση για τις λαμπερές υποψηφιότητες, το ΛΑ.Ο.Σ ανοίγει για άλλη μια φορά το δρόμο του κοινοβουλίου στη Χρυσή Αυγή, όπως καταγγέλλει η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία. Η υποψηφιότητα του πρώην υπαρχηγού της οργάνωσης, Δημήτρη Ζαφειρόπουλου στην Αχαΐα, προωθείται χωρίς φλας και εκτενή ρεπορτάζ στα δελτία των 8…

Στο tvxs μίλησε η Άννα Στάη, εκπρόσωπος της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, παρουσιάζοντας τις συνεχείς προσπάθειες του Γ. Καρατζαφέρη να εισάγει «από το παράθυρο» στους αστικούς κοινοβουλευτικούς θεσμούς πρόσωπα – φορείς ναζιστικών και φασιστικών ιδεών.

Πάντως, όταν στις ευρωεκλογές του Ιουνίου το tvxs ρώτησε τον κ. Καρατζαφέρη για τις σχέσεις του ΛΑΟΣ με τη Χρυσή Αυγή απείλησε να μας πετάξει έξω από το γραφείο του.
Από TVXS

buzz it!

6 σχόλια:

Protesilaos on 11 Σεπτεμβρίου 2009 - 12:41 μ.μ. είπε...

Φοβικά σύνδρομα ανάξια σχολιασμού.
ΜΚΟ που τις απαρτίζουν δήθεν "προοδευτικοί,σκεπτόμενοι" και που επιβιώνουν χάριν των φορολογούμενων πολιτών μέσω των κρατικών επιχορηγήσεων.

magnitis on 11 Σεπτεμβρίου 2009 - 1:47 μ.μ. είπε...

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για φοβικά σύνδρομα.
Ανεξάρτητα απ' το αν και πως χρηματοδοτούνται οι Μ.Κ.Ο.,(μια τέτοια συζήτηση μάλλον θα εκθέσει ακόμα περισσότερο τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΎΡΕΡ), τα καταγγελόμενα συνοδεύονται με σειρά από ντοκουμέντα και στοιχεία,που ο ΛΑ.Ο.Σ., ως μη ακραίο κόμμα όπως δηλώνει, δεν έχει ή δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει!

Protesilaos on 12 Σεπτεμβρίου 2009 - 11:56 π.μ. είπε...

Tο αν είναι ο ΛΑΟΣ ακραίο ή όχι κόμμα, μου είναι αδιάφορο όσο για τον πρόεδρο είμαι ιδεολάτρης και όχι προσωπολάτρης και μπορώ άνετα να σου πώ ότι εχει κάνει και συνεχίζει κατα τη γνώμη μου να κάνει λάθη.Αυτό όμως δεν έχει σχέση με τις δηθεν αντιναζιστικές,αντιρατσιστικές και οποιεσδήποτε άλλες πρωτοβουλίες που γνωρίζουμε πολύ καλά ποιός ο ρόλος τους στη χώρα.Πάντως τους έτσουξε ο Ζαφειρόπουλος όπως και ο Κοραντής που παρεπιπτώντως για να μην παρεξηγηθώ δεν γνωρίζω κανέναν απο τους δυό τον Ψινάκη όμως τα ΜΜΕ και οι αντι.... θα τον καλοδεχόντουσαν.Η ιδεολογική χούντα της αριστεράς κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει σε αυτή την χώρα.

magnitis on 12 Σεπτεμβρίου 2009 - 1:00 μ.μ. είπε...

Το ευτύχημα είναι ότι η ΧΟΥΝΤΑ μας τελείωσε (;) στην Ελλάδα, εδώ και 36 χρόνια, όσο κι αν κάποιοι νοσταλγοί της προσπαθούν να την "αγιοποιήσουν" και να την επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο απ' το "παράθυρο".
Σ' αυτή την προσπάθεια, ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του ο ΛΑ.Ο.Σ., είναι μπροστάρηδες!
Όσο για τις ιδεολογικές χούντες, σε κάθε κοινωνικοπολιτικό σύστημα, ανάλογα με το ποια κοινωνική τάξη είναι στην εξουσία, αντίστοιχα επιβάλλει και την ιδεολογία της ως κυρίαρχη!
Στην καπιταλιστική Ελλάδα λοιπόν σήμερα, στην εξουσία βρίσκεται η αστική τάξη και τα κόμματά της κι όχι η αριστερά και οι κάθε λογής Ψινάκηδες, είναι "φρούτα" της ιδεολογίας τους, όπως και οι νεοναζιστές κλπ.
Τα "φρούτα" αυτά τα προβάλλει και τα προωθεί ένα κόμμα που το ίδιο θέλει να εμφανίζει δημοκρατικό προφίλ.
Εκεί βρίσκεται το ζήτημα....στην κοροϊδία!
Αν ο Καρατζαφύρερ και ο ΛΑ.Ο.Σ. έλεγαν ευθαρσώς ότι είναι ακροδεξιό κόμμα, ΚΑΝΕΙΣ δεν θ' ασχολείτο μαζί του, γιατί θα είχε την τύχη, που είχαν και τ' άλλα ακροδεξιά κόμματα στην Ελλάδα!

Protesilaos on 13 Σεπτεμβρίου 2009 - 10:42 π.μ. είπε...

Για να συνενοηθούμε πρέπει να μου εξηγήσεις τι εννοείς αριστερά.Ποια απο όλες;Το email μου είναι γραμμένο στο blog αν θέλεις γαιτί με το σύστημα των αναρτήσεων είναι κουραστικό.Πάντως μπερδεύεις τα πράγματα και μάλλον δεν είσαι ενημερωμένη.

magnitis on 13 Σεπτεμβρίου 2009 - 3:27 μ.μ. είπε...

Είναι αλήθεια ότι σήμερα η αριστερά στην Ελλάδα και όχι μόνο, δεν έχει ενιαία πολιτική έκφραση και αυτό είναι ένα απ' τα μεγάλα ζητούμενα της εποχής μας.
Για να μην αναφερθώ σε όλα τα πολιτικά κόμματα, που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστερά, θα προτιμήσω να είμαι λακωνικός και να πω ότι αριστερά και αριστερός είναι εκείνοι που ως φιλοσοφική αντίληψη και στόχο έχουν την "κατάργηση της εκμετάλευσης ανθρώπου από άνθρωπο." Οι διαφορετικότητα στις πολιτικές εκφράσεις της αριστεράς, έχει να κάνει με τον τρόπο που θα φτάσει μια κοινωνία σ' αυτόν το στόχο.
Όσο για το μπέρδεμα...πιστεύω ότι τα σχόλιά μου που προηγήθηκαν, ήταν ξεκάθαρα και συγκεκριμένα και πιστεύω επίσης ότι είμαι αρκετά καλά ενημερωμένος!
Γηράσκω βέβαια, αεί διδασκόμενος!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template