Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ασθενής έμεινε χωρίς φαγητό για τρεις ημέρες!

Αναστάτωση προκλήθηκε στην οικογένεια Βολιώτισσας όταν εκείνη με οξείς πόνους στη μέση προσήλθε στο Νοσοκομείο του Βόλου, στο οποίο όμως παρέμεινε για τρεις ημέρες στη βραχεία νοσηλεία, με αποτέλεσμα να μην της χορηγούν φαγητό, μιας και δεν είχε κάνει κανονική εισαγωγή.

Η Βολιώτισσα παρ’ όλη την ιατρική περίθαλψη που έλαβε κοιμόταν σε κρεβάτι, στο οποίο δεν είχαν αλλαχθεί, σύμφωνα με την ίδια, τα σεντόνια, ενώ μία από τις ημέρες που παρέμεινε στη βραχεία νοσηλεία, της πήραν ακόμη και το μαξιλάρι.
Επειδή η κατάσταση συνεχιζόταν, ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Λάρισας, όμως κανένας δεν ενέκρινε τη μεταφορά της και μάλιστα περίμενε μία ολόκληρη ημέρα το ασθενοφόρο για να επιστρέψει στην οικία της.
Από την πλευρά της η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μαρία Καρά υπογράμμισε σχετικά με το περιστατικό πως «δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, ενώ ούτε η Υποδιοικήτρια ενημερώθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στη βραχεία νοσηλεία. Οι πολίτες, όταν έχουν παράπονα ή είναι δυσαρεστημένοι μπορούν να απευθυνθούν στο αρμόδιο γραφείο παραπόνων ή ακόμη κατευθείαν στη Διοίκηση, που πάντα έχει ανοιχτή την πόρτα της».
Να σημειωθεί πως η ασθενής απελπισμένη για την όλη κατάσταση απευθύνθηκε αρχικά σε πολιτικό γραφείο, το οποίο ενημέρωσε τη Διοίκηση και έπειτα κλήθηκε η ασθενής στο Νοσοκομείο από τη Διοίκηση για να επιλυθεί το ζήτημα.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

1 σχόλια:

zinaa kapa on 7 Σεπτεμβρίου 2009 - 11:05 μ.μ. είπε...

και μην χειροτερα!!!!
τι κατασταση ειναι αυτη???

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template