Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ρατσισμός είναι ''παρών'' στα γήπεδα

Αρκετή έκταση στα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης πήρε η είδηση για την ρατσιστική επίθεση στον Τζιμπρίλ Σισέ από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, στην φιλική αναμέτρηση της Κυριακής. Ακόμα και χθες αναφερόταν το γεγονός και μάλιστα σε πολλά σάιτ, ο Γάλλος επιθετικός έχει προβεί σε δηλώσεις αντίδρασης.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στην πατρίδα του ο Γάλλος επιθετικός ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε και μπουκάλια, όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί με συνέπεια να επιστρέψει εκνευρισμένος και εκείνος ένα πίσω.

Παράλληλα σύμφωνα με όσα είπε στην ιστοσελίδα "football.fr" αυτή η ενέργεια δε θα μείνει ατιμώρητη από την πλευρά του. "Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να υπομένω ρατσιστικές επιθέσεις και να μου κάνουν οι οπαδοί των αντιπάλων ομάδων ήχους μαϊμούς κάθε φορά που ακουμπάω τη μπάλα. Είναι η πρώτη φορά που μου συμπεριφέρονται έτσι στην καριέρα μου. Αυτό που έγινε δε θα μείνει ατιμώρητο. Πήγα στους οπαδούς να τους πω να σταματήσουν, αλλά μου πέταξαν μπουκάλια. Εγώ τους πέταξα ένα πίσω" τόνισε ο Γάλλος σταρ των "πράσινων".

Επίσης, πληροφορίες του "Radio Monte Carlo", αναφέρουν πως ο φορ των "πράσινων" θα είχε χθες συνάντηση με τον ατζέντη του, Φιλίπ Πιολά, για να συζητήσει το συμβάν και να δει σε τι ενέργειες θα προβεί.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε μερίδα οπαδών και τον Τζιμπρίλ Σισέ καταδίκασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τίμησε με την παρουσία της την πόλη του Βόλου και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ολυμπιακού να αγωνιστεί με μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.
Η διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται στον Παναθηναϊκό ό,τι καλύτερο και να υλοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που επί δύο και πλέον ώρες, συνολικά 5.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν κάτω από καταρρακτώδη βροχή ένα σπουδαίο αγώνα και χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους μας για την ποδοσφαιρική κουλτούρα και συμπεριφορά τους.
Καταδικάζουμε βέβαια ένα μεμονωμένο περιστατικό που προήλθε από 5-10 ανεγκέφαλους, οι οποίοι προφανώς δεν ανήκουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη χθεσινή εικόνα και την όμορφη ατμόσφαιρα που όλοι ζήσαμε».
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template