Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Μαγνησία

New Democracy (Greece)Image via Wikipedia

Το ψηφοδέλτιο για τη Μαγνησία «κλείδωσε» χθες, με το όνομα του Νίκου Κοίλια να αντικαθιστά αυτό του προέδρου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κ. Καραγιάννη, που είχε γίνει γνωστό ότι θα περιλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων.
Σε δηλώσεις τους οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ανέφεραν:
Θανάσης Νάκος
«Σε λίγες ημέρες, αποφασίζουμε το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και την πορεία που θέλουμε να έχει η Μαγνησία στα χρόνια που έρχονται.
Η Ελλάδα χρειάζεται την υπευθυνότητα του Κώστα Καραμανλή.
Τη σιγουριά της Νέας Δημοκρατίας.
Την εφαρμογή του κυβερνητικού μας προγράμματος, που οδηγεί στην υπέρβαση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Η συμμετοχή μου στις προσεχείς εκλογές υπαγορεύεται από την πίστη μου σ΄ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Πρωθυπουργού και της παράταξής μου, που αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη, που θέλει και μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να οδηγήσει τη χώρα και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.
Υπαγορεύεται επίσης τόσο από την τιμή που μου έκανε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής να μου εμπιστευθεί μία τόσο σημαντική θέση στην Κυβέρνηση για 5,5 ολόκληρα χρόνια όσο και από την τιμή που μου κάνουν οι φίλοι και συμπολίτες μου που ζητούν να είμαι σταθερά δίπλα τους, δίπλα στις ανάγκες της Μαγνησίας και στα προβλήματα του πολίτη».
Γιώργος Σούρλας
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της παράταξης και Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει για ακόμη μια φορά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Μαγνησίας».
Με αίσθημα ευθύνης θα αγωνιστώ μαζί με τους συνυποψηφίους μου για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, της ιστορικής αυτής παράταξης που για ακόμη μια φορά μας προτάσσει το εθνικό συμφέρον και με κάνει υπερήφανο γιατί πάνω από την αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τη Μαγνησία ήταν και παραμένει η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για την Ελλάδα.
Σε αυτόν τον αγώνα και σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, δεν θα μπορούσα να απουσιάσω. Αντιθέτως θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή μαζί με τον αρχηγό μας, τον Κώστα Καραμανλή, τα στελέχη και τους οπαδούς μας για να δώσουμε με ειλικρίνεια τη μάχη απέναντι στην ανευθυνότητα και τον πολιτικό καιροσκοπισμό του ΠΑΣΟΚ».
Ζέττα Μακρή
«Όπως και στις προηγούμενες εκλογές έτσι και τώρα, θα πολιτευθώ με ευπρέπεια, μέτρο και σεβασμό στις αρχές, στις αξίες και στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα που πιστεύω ότι το δικαιούται η Νέα Δημοκρατία».
Έλενα Αντωνοπούλου
«Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου. Απευθυνόμαστε με καθαρό μήνυμα σε όλους τους πολίτες.
Όπως είπε και ο πρωθυπουργός «να κάνουμε σήμερα οικονομία, για να έχουμε, αύριο, πραγματική ευημερία».
Η παγκόσμια οικονομική κρίση είναι ζωντανή πραγματικότητα.
Δεν μπορούμε να την αμφισβητούμε.
Δεν μπορούμε να την υποτιμούμε. Δεν μπορούμε να αρνούμαστε ότι υπάρχει.
Είναι κρίσιμο να τη διαχειριστούμε και να εφαρμόσουμε τις αναγκαίες πολιτικές και αυτές τις πολιτικές θα τις εφαρμόσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Επιλέξαμε το δρόμο της ευθύτητας, της παρρησίας, της υπευθυνότητας.
Βάζοντας πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον, παίρνουμε δύσκολες, επιτακτικά αναγκαίες αποφάσεις.
Προσωπικά, μπαίνω σε αυτή τη μάχη, όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα να παλέψουμε μαζί για τα κοινά μας οράματα.
Η νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα είναι νίκη απέναντι στην κρίση, νίκη για την πατρίδα μας».
Αργύρης Κοπάνας
«Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νίκη της παράταξης.
Μοναδική μου φιλοδοξία είναι η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή.
Οι δύσκολοι αγώνες είναι οι πιο ωραίοι αγώνες, ιδίως όταν δίνονται για αρχές και αξίες, για υψηλές στοχεύσεις και για το εθνικό συμφέρον.
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία το απόλυτο δίλημμα είναι το εξής:
Καραμανλής ή Παπανδρέου.
Οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο Κυβερνήτης της χώρας μετά την 4η Οκτωβρίου.
Ο Κ. Καραμανλής είναι ο άξιος Ηγέτης, που χρειάζεται η χώρα.
Είναι ο Πρωθυπουργός των γενναίων αποφάσεων.
Το όχι στο σχέδιο Ανάν, το όχι στο Βουκουρέστι όσον αφορά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ο αναπροσανατολισμός της ενεργειακής πολιτικής αποδεικνύουν οτι ο Κ. Καραμανλής μπορεί να υπερασπίζεται σθεναρά τα εθνικά δίκαια.
Επιπρόσθετα, τόλμησε να ακουμπήσει όλες τις «καυτές πατάτες», που μας κληρονόμησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως το ασφαλιστικό και να προχωρήσει σε επωφελείς συμφωνίες για τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, τον εμπορευματικό σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ στο πεδίο της καθημερινότητας έδωσε μεγάλες μάχες και κατάφερε να περιορίσει τις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είμαι «παρών» για να εκπέμψω σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας το μήνυμα της αισιοδοξίας και της νίκης.
Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, που μου έδωσε την εξαιρετική ευκαιρία να αγωνιστώ στο πλευρό του».
Χρήστος Βούλγαρης
«Στην παρούσα κρίσιμη για τον τόπο και την παράταξή μου εκλογική μάχη το κόμμα μου ζήτησε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας και ν' αγωνισθώ απ' την θέση αυτή. Γνωρίζω ότι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι μόνον κρίσιμη για τον τόπο, αλλά και δύσκολη για την παράταξή μου και περισσότερο για μένα.
Δέχθηκα όμως την πρόταση του αρχηγού μας και θα δώσω τον αγώνα τον καλό, για τον τόπο και το κόμμα μου απ' το μετερίζι του υποψηφίου Βουλευτή.
Τα μηνύματα είναι θετικά και η ανταπόκριση των πολιτών συγκινητική.
Υπόσχομαι να μην τους απογοητεύσω».
Νίκος Κοίλιας
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκλογή μου από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία διαθέτει πολλά ικανά και άξια στελέχη αλλά παρακαλώ όλους όσοι σκέφτηκαν έστω πρόσκαιρα να μην δείξουν την εμπιστοσύνη τους στη Ν.Δ. να την υπερψηφίσουν καθώς είναι το μόνο κόμμα που εγγυάται την ανάπτυξη του τόπου, την αξιοκρατία, την ισονομία και ισοπολιτεία.
Με τον Κώστα Καραμανλή αρχηγό το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος
Reblog this post [with Zemanta]
Τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα, θα τα βρείτε στο PRESS-GR

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template