Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Αλοννήσου

Σε επ’ αυτοφώρο σύλληψη του αντιδημάρχου Αλοννήσου Δημ. Βλάϊκου οδήγησε προχθές το απόγευμα επώνυμη καταγγελία στην τοπική αστυνομία για παράνομη μεταφορά τουριστών με το δημοτικό λεωφορείο.
Ο αντιδήμαρχος μετά την κατάθεσή του στο Αστυνομικό Τμήμα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς επιβατών.
Η καταγγελία έγινε στις 4μμ προχθές το απόγευμα, όταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και μέλος της διοίκησης της Κοινοφελούς Εταιρείας Συγκοινωνιών Δήμου Αλοννήσου (ΚΕΣΔΑ) Π. Βαφίνης, είδε στο λιμάνι του νησιού σταθμευμένο το λεωφορείο του δήμου και τον αντιδήμαρχο να βοηθά στην επιβίβαση ταξιδιωτών, οι οποίοι όπως πληροφορήθηκε μόλις είχαν αφιχθεί με το Καταμαράν.
Το λεωφορείο χρησιμοποιείται για την αστική συγκοινωνία στην Αλόννησο και εκτελεί καθημερινά δρομολόγια προς την Παλιά Αλόννησο και τη Στενή Βάλλα.
Από τις 5 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια μειώθηκαν, καθώς εργάζεται πλέον ένας οδηγός, τέσσερις ώρες το πρωί και τέσσερις το απόγευμα.
Ο κ. Βαφίνης, ο οποίος ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΣΔΑ γνώριζε ότι δεν υπήρχε εκείνη την ώρα προγραμματισμένο δρομολόγιο, παραξενεύτηκε από την παρουσία του στο λιμάνι.
Επώνυμα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές την παράνομη χρήση του λεωφορείου από τον αντιδήμαρχο, «προκειμένου να μεταφέρει πελάτες του τουριστικού γραφείου, του οποίου είναι συνιδιοκτήτης σε συγκεκριμένο κατάλυμα».
Ο αντιδήμαρχος Δημ. Βλάϊκος διέψευδε μιλώντας χθες στον «Τ» κάθε σχέση του με τουριστικό γραφείο, λέγοντας ότι πρόκειται για αναλήθειες με στόχο να τον δυσφημίσουν.
Βάσω Σαμακοβλή
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

1 σχόλια:

ikion on 27 Σεπτεμβρίου 2009 - 10:08 μ.μ. είπε...

Η συμπεριφορά του μέλους του ΔΣ της ΚΕΔΣ Αλοννήσου και αργηγού της μείζονος αντοπολίτευσης είναι κατακριτέα από την τοπική κοινωνία. Συμπεριφορές σαν αυτή παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Λόγω της ιδιότητάς του έπρεπε να καταγγείλει το συμβάν στα αρμόδια όργανα της ΚΕΔΣΑ και του Δήμου και να ζητήσει μέσω αυτών τον έλεγχο της πράξης του Αντιδημάρχου του οποίου η συμπεριφορά αν η καταγγελία αποδειχθεί ότι είναι βάσιμη είναι επίσης κατακριτέα.

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template