Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Μαχαιροβγάλτες προκαλούν τρόμο στο Βόλο!

Άγρια επίθεση από ομάδα αλλοδαπών με λοστό, κατσαβίδι και μαχαίρι δέχθηκε ιδιοκτήτης ταξί του Βόλου ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών στρέφονται, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές έρευνες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος ιδιοκτήτης ταξί ίσως δεν είναι το μοναδικό θύμα επίθεσης της ίδιας επικίνδυνης ομάδας.

Ο 37χρονος κατά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο πληροφορήθηκε λίγες ώρες αργότερα ότι ακόμη ένα άτομο μεταφέρθηκε τραυματισμένο από αιχμηρό αντικείμενο. Το περιστατικό σόκαρε και τρομοκράτησε τους συναδέλφους του και όσους εργάζονται νύχτα, καθώς φήμες ήθελαν άλλα δύο ή τρία άτομα να έχουν χτυπηθεί από την «παρέα με τα κατσαβίδια».

Ο ιδιοκτήτης ταξί δέχθηκε ανελέητα χτυπήματα με τα αιχμηρά αντικείμενα που κρατούσαν στα χέρια τους οι τρεις αλλοδαποί την ώρα που ξεφόρτωνε από φορτηγό δέματα σε εταιρία ταχυμεταφοράς, ιδιοκτησίας της συζύγου του. Κίνητρό τους, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ληστεία.

Κατάφερε να γλυτώσει από τη μανία των τριών αλλοδαπών. «Έδωσα μάχη και την κέρδισα», έλεγε στον «Τ» χθες, μία ημέρα πριν πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύτηκε από το περασμένο Σάββατο. «Εγώ ήμουνα δυνατός και μπόρεσα να τα καταφέρω. Τι γίνεται όμως όσο κυκλοφορούν ελεύθεροι;», προσθέτει.

Εισήχθη αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο με δέκα τραύματα στην πλάτη και χτυπήματα στο κεφάλι. Μετά από προσπάθειες γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του, αφού ένα από τα χτυπήματα που δέχθηκε ήταν κοντά στον πνεύμονα.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ο 37χρονος έφτασε έξω από την εταιρία κούριερ, ιδιοκτησίας της συζύγου του, στην οδό Σόλωνος. Ξεφόρτωνε από το φορτηγάκι της εταιρίας δέματα που είχε παραλάβει από τη Λάρισα.

Οι τρεις τότε τον πλησίασαν, θεωρώντας, όπως ο ίδιος κατάλαβε από τις πρώτες κουβέντες τους, ότι πρόκειται για σεκιούριτι που συνόδευε χρηματαποστολή.

Όταν τους ζήτησε να απομακρυνθούν και να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του, εκείνοι ξέσπασαν πάνω του με λυσσαλέα χτυπήματα. Πάλεψε για αρκετή ώρα, πιάνοντας τούς δύο στα χέρια. Όμως ο τρίτος κάρφωνε το αιχμηρό αντικείμενο ασταμάτητα στην πλάτη του.

Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών δραστών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι έχουν σπείρει τον πανικό σε όσους εργάζονται νυχτερινές ώρες
Βάσω Σαμακοβλή
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template