Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

Πυροβόλησαν αδέσποτα στο Ηράκλειο!


Τον τρόμο σκόρπισε χθες άγνωστος, ο οποίος άρχισε μέσα στη νύχτα να πυροβολεί σκοτώνοντας αδέσποτα σκυλιά στον Αϊ- Γιάννη πίσω από το κτίριο της Εφορίας.
Από τους τουλάχιστον πυροβολισμούς που ακούστηκαν, τουλάχιστον δύο από τα σκυλιά της περιοχής έπεσαν νεκρά, ενώ και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τους περίοικους έχουν εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, οι οποίοι ήταν πολύ δυνατοί.
Φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των αδέσποτων στην πόλη του Ηρακλείου, με τον πιο ακραίο και σκληρό τρόπο.
Όπως λένε οι άνθρωποι που μίλησαν στην «Τ», στη γειτονιά τους υπάρχουν περίπου 10 αδέσποτα σκυλιά, τα οποία όμως δεν έχουν ποτέ δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τα συνηθισμένα.
Μια αγέλη, η οποία ξεκίνησε από την κίνηση ενός καπετάνιου που -όπως μας είπαν- έμενε εκεί, και έφυγε, αφήνοντάς τα στη μοίρα τους.
Τα συγκεκριμένα σκυλιά όμως, όλη η γειτονιά, τα φρόντιζε και τα ταΐζε, στο μέτρο του δυνατού, χωρίς φυσικά να μπορεί κανείς να φανταστεί ότι κάποιος θα έφτανε στο σημείο να τα πυροβολήσει.
Πηγή:Τόλμη
Από το sofoscrete

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template