Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

''Βόμβες'' Τσιτουρίδη!!!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγη ώρα από τη Ρηγίλλης τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Εκτός τίθενται οι Πέτρος Δούκας, Αριστοτέλης Παυλίδης και Σάββας Τσιτουρίδης.
Εντός των ψηφοδελτίων βρίσκονται οι Ευάγγελος Μπασιάκος και Αλέξανδρος Κοντός.
Σφοδρή ήταν η απάντηση του Σάββα Τσιτουρίδη.
Ο κ. Τσιτουρίδης χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του «απαράδεκτη και άθλια πολιτική απόφαση», προσθέτοντας ότι θα κάνει περαιτέρω δηλώσεις αύριο.
Έκανε λόγο για «εκλεκτούς της διαπλοκής που κάνουν κουμάντο στη Ρηγίλης και στο Μαξίμου».
Παράλληλα, δήλωσε ότι στο παρελθόν σε αυτή την παράταξη είχε δεχτεί λάσπη και συκοφαντία.
Σιώπησε για την ενότητα της παράταξης και αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσει.
Ο κ. Τσιτουρίδης μετέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στα γραφεία της ΝΔ, όπου συναντήθηκε με το γραμματέα του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτη για να ζητήσει εξηγήσεις.
Λίγο νωρίτερα ο πρώην υπουργός Βασίλης Μαγγίνας είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων, καθώς είχε λάβει μηνύματα ότι δεν επρόκειτο να είναι υποψήφιος.
Στα ψηφοδέλτια ορισμένων περιφερειών υπάρχουν κενά τα οποία θα συμπληρωθούν μέχρι την Τετάρτη, ενώ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος θα δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι την Κυριακή.

Η δήλωση του Σάββα Τσιτουρίδη

«Η απόφαση αποκλεισμού μου από τα ψηφοδέλτια της Νέας δημοκρατίας είναι μία ανήθικη πολιτικά απόφαση αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου.
Η απόφαση αυτή, πριν απ’ όλα, παραβιάζει μία βασική αρχή μίας πολιτείας δικαίου. Αυτή που επιβάλει ώστε ο καθένας να κρίνεται από την αποδεδειγμένη αλήθεια και μόνο απ’ αυτήν.
Και κανείς δεν μπορεί να συκοφαντείται, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται αυθαίρετα από κρυπτόμενες εξουσίες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να χρησιμοποιηθεί, για μία ακόμη φορά, ως σωσίβιο στην προσπάθεια αποτυχημένων και διαπλεκομένων να διασωθούν.
Στο παρελθόν, όταν και πάλι σήκωσα τον σταυρό άλλων, προέταξα την ανάγκη της συντεταγμένης πορείας και σιώπησα. Τώρα δεν θα κάνω το ίδιο. Το οφείλω στους γονείς μου. Το οφείλω στα παιδιά μου. Πρώτιστα όμως το οφείλω σ’ αυτούς που με πιστεύουν, είναι υπερήφανοι για μένα σε όλη την Ελλάδα και με εξέλεξαν και το 2007 στο Κιλκίς, κλείνοντας τα αυτιά τους στη λάσπη και στη συκοφαντία και εκείνης της εποχής.
Από τότε έως και σήμερα υπηρέτησα συντεταγμένα και με ευθύνη την παράταξη και στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου τις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή.
Η απαράδεκτη απόφαση αποκλεισμού είναι προσβλητική για αυτούς που με τίμησαν το 2007. Στημένες και ιδιοτελείς δημοσκοπήσεις επαγγελματιών μυστικοσυμβούλων και σταλινικές πρακτικές αποκεφαλισμού διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής, δεν μπορούν να υποκαθιστούν την κρίση των πολιτών.
Είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω. Για το πλαίσιο και τη βάση της περαιτέρω πολιτικής πορείας μου θα μιλήσω στις επόμενες ημέρες.
Θέλω να διαβεβαιώσω στους φίλους μου και σε όσους με πιστεύουν ότι δεν θα κάνω το χατίρι σε κανένα να καθίσω στο σπίτι μου. Οι αρχές, οι ιδέες, οι αξίες και η φλόγα που μας οδήγησαν στον ριζοσπαστισμό του 1997 και αποτέλεσαν την βάση για αντίσταση σ’ αυτούς που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο εξωθεσμικά, θα είναι και πάλι ο δρόμος για πολλούς από εμάς. Δύσκολος και ανηφορικός δρόμος. Αλλά πιο αναγκαίος από ποτέ».
Από TVXS

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template