Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πύθωνας το ξανάσκασε......

Για μία ακόμη φορά και μάλιστα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα από την πρώτη ο Γεώργιος Γιούτσος, ιδιοκτήτης του πύθωνα, αναζητά το μεγάλο ερπετό 4 μέτρων και βάρους 60 κιλών, στην πόλη των Τρικάλων.
Το φίδι είχε διαφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη του τον περασμένο Αύγουστο και βρέθηκε αργότερα έξω από την πόρτα ενός Τρικαλινού.
Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων το μεγάλο ερπετό τοποθετήθηκε σε κλωβό, μεταφέρθηκε στο ζωολογικό κήπο της πόλης των Τρικάλων, όπου παρέμεινε περισσότερο από τρεις εβδομάδες.
Πριν από δέκα ημέρες, ο ιδιοκτήτης του πύθωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες παρέλαβε το ερπετό και το φιλοξενούσε όπως παλιά σε αποθήκη του σπιτιού του, σε ειδικά διαμορφωμένο κλωβό.
Σύμφωνα όμως με τον ιδιοκτήτη, το φίδι εξαφανίστηκε από την αποθήκη της οικίας του.
Ο ίδιος το διαπίστωσε κατά την επιστροφή του στο σπίτι όταν αντιλήφτηκε παραβιασμένη την πόρτα της αποθήκης.
Κατά την είσοδό του σε αυτή, βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων καθώς ο ειδικός κλωβός όπου φυλασσόταν ο πύθωνας ήταν παραβιασμένος και το φίδι έλειπε.
Υπάλληλοι του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του δήμου από νωρίς το μεσημέρι αναζητούν στην περιοχή Καρυές και σε αγροτικές εκτάσεις το φίδι χωρίς αποτέλεσμα.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.
Από την εφημερίδα Ελευθερία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template