Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Πολεοδομικές παραβάσεις και κρατικοδίαιτοι!

Στο χθεσινό φύλο της εφημερίδας Ταχυδρόμος, δημοσιεύτηκαν καταγγελίες του κ. Δ. Γεωργιάδη, κατά του πρώην Δημάρχου Βόλου κ. Κ. Μήτρου, για πολεοδομικές παραβάσεις σε κεντρική πολυκατοικία του Βόλου, στην οποία είναι συνιδιοκτήτης.
Το σχετικό δημοσίευμα στον Ταχυδρόμο.
Ακαριαία και καυστική η απάντηση του πρώην Δημάρχου, δημοσιεύεται σήμερα....απολαύστε την!
Αμεση ήταν η απάντηση του πρώην Δημάρχου Κυρ. Μήτρου στις καταγγελίες του μηχανικού και ειδικού συμβούλου του σημερινού Δημάρχου Βόλου Δημ . Γεωργιάδη, που έκανε λόγο για πολεοδομικές παραβάσεις σε οικοδομή που είναι συνιδιοκτήτης κατά 50% στο κέντρο του Βόλου.
Ο Κ. Μήτρου με επιστολή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σημειώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τα όσα ψευδή, συκοφαντικά και δυσφημιστικά ανέφερε ο Δ. Γεωργιάδης εις βάρος του, εκτός αν ο συκοφαντών, όπως λέει, αναγνωρίσει το λάθος του και ανακαλέσει τα όσα με ευκολία κατήγγειλε.
Ο πρώην Δήμαρχος σημειώνει ότι οι ιδιοκτησίες του είναι πολεοδομικά άρτιες και νόμιμες και ότι οι πέντε θέσεις στάθμευσης που απαιτούνται και οι οποίες βρίσκονται στο υπόγειο της οικοδομής λειτουργούν κανονικά.
Ειδικότερα ολόκληρη η επιστολή - απάντηση του Κυρ. Μήτρου στο Δ. Γεωργιάδη έχει ως εξής:
« Προφανώς επειδή ο γνωστός κ. Γεωργιάδης, έμμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Βόλου, έχει πολλά χρόνια να ασκήσει το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού, όντας επί πολλά χρόνια κρατικοδίαιτος, έχει ξεχάσει βασικές διατάξεις που αφορούν στην επιστήμη του, όπως οι διατάξεις περί οριζόντιας ιδιοκτησίας.
Τον πληροφορώ λοιπόν ότι οι οριζόντιες ιδιοκτησίες που αναφέρονται στο σχετικό συμβόλαιο ( αριθμός 30957,συμβολαιογράφος Ιωάννης Πολυχρονάκης της 09-12-1997) περί συστάσεως οριζόντιας ιδιοκτησίας και οι οποίες είναι ιδιοκτησίες μου, πληρούν απολύτως όλες τις προϋποθέσεις της εκδοθείσας οικοδομικής αδείας και διαθέτουν τις (5) πέντε θέσεις στάθμευσης που απαιτούνται, οι οποίες βρίσκονται στο υπόγειο της οικοδομής και λειτουργούν κανονικά, άρα οι ιδιοκτησίες που μας ανήκουν είναι πολεοδομικά άρτιες και νόμιμες, τα δε στοιχεία και έγγραφα είναι στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου. Δηλώνω λοιπόν κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση με μένα έχει και βέβαια ουδεμία ευθύνη φέρω, εάν τώρα κάποιος άλλος ιδιοκτήτης της οριζόντιας ιδιοκτησίας της οικοδομής έχει προβεί σε αλλαγή χρήσης χώρου που ανήκει στην ιδιοκτησία του. Αυτά προς αποκατάσταση της απλής αλήθειας σε αντιδιαστολή με τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του κ. Γεωργιάδη που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει στην κατεύθυνση του συμψηφισμού. Ευτυχώς η κοινωνία του Βόλου γνωρίζει τόσο τα πρόσωπα, όσο και την πορεία τους, και όσον αφορά στα όσα ψευδή και συκοφαντικά δυσφημιστικά αναφέρει σε βάρος μου, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, εκτός αν ο συκοφαντών αναγνωρίσει το λάθος του και ανακαλέσει τα όσα με τόση ευκολία κατήγγειλε».
Μαζί με τη δήλωσή του ο Κυρ. Μήτρου προσκόμισε και αντίγραφο του συμβολαίου οριζόντιας ιδιοκτησίας, στην οποία ο ίδιος και η σύζυγός του είναι κάτοχοι κατά 50%.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

Υ.Γ. στην φωτογραφία, ο πρώην Δήμαρχος Βόλου κ. Κυριάκος Μήτρου

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template