Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Πυρ και μανία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ

Τον αποκλεισμό του από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στη Μαγνησία κατήγγειλε χθες το μέλος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και υποψήφιος βουλευτής το 2007 Σπύρος Ψαχούλας, που δεν συμπεριλήφθη τελικά, παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν στο συνδυασμό.

Ο κ. Ψαχούλας κατήγγειλε χθες ότι μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου είχε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο και από την τηλεόραση τελικά ενημερώθηκε για την “αποκαθήλωσή” του και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΛΑ.Ο.Σ.
“Πίστευα πως στο ΛΑ.Ο.Σ δεν θα υπήρχαν άτομα που θα δρούσαν υπογείως, πίστευα πως ήταν πατριώτες, αλλά για μία ακόμη φορά γελάστηκα” επισημαίνει στη δήλωσή του ο Σπύρος Ψαχούλας, κάνοντας λόγο για “τοπικά συμφέροντα που κινήθηκαν εις βάρος του” με στόχο τον αποκλεισμό του.
“Θα μπορούσα να βοηθήσω και να προσφέρω πολλά στους συμπολίτες μας με αγώνα έντιμο και όχι ανέντιμο, όπως αποδείχτηκε από τα τοπικά σαράκια που δυστυχώς υπάρχουν σε όλα τα κόμματα και κατά συνέπεια και στο ΛΑ.Ο.Σ, σαράκια που ροκανίζουν έντιμους και προωθούν άλλους, προς το παρόν στο ΛΑ.Ο.Σ δεν έδωσαν τίποτα” σημειώνει επίσης ο κ. Ψαχούλας, που ωστόσο εξαιρεί τον πρόεδρο του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη από την κριτική του, υπογραμμίζοντας ότι “ το πιο πιθανό είναι να του παρουσιάζουν ρόδινη την κατάσταση”.

Τέλος ο κ. Ψαχούλας ευχαριστεί τους πολίτες που τον στήριξαν με το ΛΑ.Ο.Σ το 2007 και καταλήγοντας τονίζει: “Ήταν όμορφη περίοδος, γιατί γνώρισα ανθρώπους ωραίους, έντιμους , πατριώτες, που δεν ήξερα. Πριν ασχοληθώ με τα κοινά, κοντά τους έμαθα πολλά, κοντά τους γνώρισα τα προβλήματά τους, τις ανησυχίες τους και άλλα πολλά που για μένα ήταν άγνωστα”.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template