Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

Πυρ και μανία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ

Τον αποκλεισμό του από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στη Μαγνησία κατήγγειλε χθες το μέλος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και υποψήφιος βουλευτής το 2007 Σπύρος Ψαχούλας, που δεν συμπεριλήφθη τελικά, παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν στο συνδυασμό.

Ο κ. Ψαχούλας κατήγγειλε χθες ότι μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου είχε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο και από την τηλεόραση τελικά ενημερώθηκε για την “αποκαθήλωσή” του και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΛΑ.Ο.Σ.
“Πίστευα πως στο ΛΑ.Ο.Σ δεν θα υπήρχαν άτομα που θα δρούσαν υπογείως, πίστευα πως ήταν πατριώτες, αλλά για μία ακόμη φορά γελάστηκα” επισημαίνει στη δήλωσή του ο Σπύρος Ψαχούλας, κάνοντας λόγο για “τοπικά συμφέροντα που κινήθηκαν εις βάρος του” με στόχο τον αποκλεισμό του.
“Θα μπορούσα να βοηθήσω και να προσφέρω πολλά στους συμπολίτες μας με αγώνα έντιμο και όχι ανέντιμο, όπως αποδείχτηκε από τα τοπικά σαράκια που δυστυχώς υπάρχουν σε όλα τα κόμματα και κατά συνέπεια και στο ΛΑ.Ο.Σ, σαράκια που ροκανίζουν έντιμους και προωθούν άλλους, προς το παρόν στο ΛΑ.Ο.Σ δεν έδωσαν τίποτα” σημειώνει επίσης ο κ. Ψαχούλας, που ωστόσο εξαιρεί τον πρόεδρο του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη από την κριτική του, υπογραμμίζοντας ότι “ το πιο πιθανό είναι να του παρουσιάζουν ρόδινη την κατάσταση”.

Τέλος ο κ. Ψαχούλας ευχαριστεί τους πολίτες που τον στήριξαν με το ΛΑ.Ο.Σ το 2007 και καταλήγοντας τονίζει: “Ήταν όμορφη περίοδος, γιατί γνώρισα ανθρώπους ωραίους, έντιμους , πατριώτες, που δεν ήξερα. Πριν ασχοληθώ με τα κοινά, κοντά τους έμαθα πολλά, κοντά τους γνώρισα τα προβλήματά τους, τις ανησυχίες τους και άλλα πολλά που για μένα ήταν άγνωστα”.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template