Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

Καταβολή έκτακτου επιδόματος ζητά για τους εργαζόμενους της ΚΑΝΑΚΗΣ ο Δήμαρχος Βόλου

Την συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στο προσωπικό της ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Ε που αντιμετωπίζει προβλήματα εξέφρασε ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης που δέχτηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.

Ο Δήμαρχος Βόλου δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Βόλου θα είναι αρωγός στον τομέα των αρμοδιοτήτων του και δίπλα στους εργαζόμενους για αυτό και μετά τη συνάντηση απέστειλε επιστολή προς τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ με την οποία ζητά να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την καταβολή έκτακτου επιδόματος ενίσχυσης αφενός και αφετέρου να μην παρακρατηθούν αυτά τα χρήματα ή να συμψηφιστούν με το επίδομα ανεργίας, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η επανέναρξη της παραγωγικής διαδικασίας.

Ο κ. Αλέκος Βούλγαρης παράλληλα δήλωσε ότι εφόσον κριθεί απαραίτητο και σε συνεννόηση με το σωματείο αλλά και τους άλλους τοπικούς φορείς η δημοτική αρχή και γενικότερα ο Δήμος Βόλου θα συνδράμει τους εργαζόμενους σε όποιες πρωτοβουλίες πάρουν και προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβαση του Υπουργείου Απασχόλησης προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template