Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Το μεγαλύτερο (;) blog του κόσμου!


Επισκέπτομαι κάποια ιστολόγια του εξωτερικού και του εσωτερικού, και παθαίνω πλάκα απο τις επισκέψεις σε κάποια "ημεδαπά".

Κάθομαι και σκέφτομαι, μα καλά, πόσους κατοίκους έχει η Ελλάδα;
Δέκα εκατομμύρια; ΟΚ. Δέκα.
Πόσοι από αυτούς έχουν Internet; Ένα εκατομμύριο; Εγώ σου βάζω δύο.
Πόσοι από αυτούς ασχολούνται με το blogging, είτε σαν κάτοχοι, είτε σαν αναγνώστες; Το πολύ πενήντα χιλιάδες, τόσα είναι περίπου τα Ελληνικά Blogs, συμπεριλαμβανομένων και τα πέντε μαζί που έχουμε οι περισσότεροι από μας κάτω από έναν λογαριασμό.
Πόσοι από αυτούς παρακολουθούν ένα blog καθημερινά; Το πολύ χίλιοι. Ρε το πολύ σας λέω, τα υπόλοιπα είναι μπούρδες!!

Τα νούμερα αυτά ρε φίλε "Τρωκτικό", μας λες από πού βγαίνουν; Μήπως η φαντασία σου έχει αρχίσει και σου κάνει αστειάκια; Μήπως τζάζεψες; Λέμε τώρα.
Δείτε βρε παιδιά την φωτογραφία (κάντε πάνω της άφοβα κλικ) και θα καταλάβετε τι εννοώ, γιατί ο τύπος αυτός πάει να μας χαζέψει όλους μας, ή μας θεωρεί ήδη χαζούς.

Στις 11.09.2009, το κοντέρ του έδειχνε:και μετά απο ακριβώς 4 ημέρες, 15.09.2009, έγινε: 194.051.268!!!

Επισκευθείτε το ίδιο blog μετά απο πέντε λεπτά, και θα δείτε τι θα δείχνει, για να καταλάβετε τι σας λέω. Δεν κινείται, δεν αλλάζει. Άρα; Το αλλάζει μονάχος του κάθε βράδυ, "την ώρα που κοιμούνται τα χαζά".
Δείτε όμως την επόμενη μέρα, και θα σας δείξει μερικά εκατομμυριάκια επάνω. Έτσι χαβαλές να γίνεται μωρέ. Μπάς και τσιμπίσει και κανένας διαφημιστής, και μας προτείνει κανένα φράγκο με την τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα.

Λοιπόν φίλε, και το "φίλε" υποθετικά, λόγο κοσμιότητος πάντα.
Είπαμε, κοροϊδεύεις τον κόσμο, ΟΚ. Και αφού τους βρήκες χαχόλους και τρώνε το χόρτο που τους σερβίρεις καλά να πάθουν, εσύ όμως δεν έχεις καθόλου τσίπα; Τόσο πολύ σε αρωσταίνει το να έχεις τόσα εκατομμύρια κλίκ αλάζοντας ο ίδιος τα νούμερα του counter σου; Και να έβαζες κανένα νούμερο που τρώγεται, πάει κι έρχεται, εκατόν ογδόντα οχτώ εκατομμύρια; Στην Ελλάδα κι όλας; Θα έπρεπε όλοι μαζί να κάνουν κλίκ σε σένα ο καθ' ένας τους όπως τα υπολόγισα, 3.771,529 φορές, και στις 4 ημέρες, άλλες 105.780 φορές. Ρε συ; μας περνάς για τόσο ηλίθιους;

Ακόμη και το PR σου, είναι στην κατηγορία 3, κάτι που έχουν πολλά ακόμη Blogs, με 2, 5, 10 και 20 χιλιάδες επισκέψεις συνολικά απο την ημέρα που άνοιξαν. Πόσο ψεύτης, ξιπασμένος και γελοίος μπορεί να είσαι;
Και μετά, βλέποντας εγώ ο "μέτριας νοημοσύνης" Έλληνας, ότι ήδη με το που μπαίνω με δουλεύει κάποιος, δείχνοντάς μου ψεύτικα στοιχεία της σελίδας του, γιατί να πιστέψω ότι τα υπόλοιπα που μου αραδιάζει είναι ορθά;
Και για να ξέρεις, αυτό λέγεται "ΑΠΑΤΗ" και διώκεται. Το να εξαπατάς τους επισκέπτες σου, είναι παράνομο, με όποιο τρόπο και αν τους εξαπατάς.

Και κάτι ακόμη.
Έχεις αποκλείσει παντελώς τον διάλογο, μη επιτρέποντας σχόλια. Δηλαδή, μόνο μέσω Email μπορεί κάποιος να πει την γνώμη του. Και θεωρείς την σελίδα σου εσύ τώρα Βlog; Με ποιο δικαίωμα; Και πώς μπορεί να γνωρίζει ο άλλος αν αυτά που εσύ λες ότι είναι γνώμες κάποιων, δεν είναι δικές σου φαντασίες για να κάνεις εντύπωση;
Από το Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο

Διαβάστε και τα σχετικά:

Οδηγίες για ψεύτικα στατιστικά


To troktiko που βρυχάται και τα βάζει με το ...Tvxs

Περί "λουκέτων", "λογοκρισίας", βρώμας και δυσωδίας...

buzz it!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς στο Εγχοιρίδιο έχουμε black lists με όλους όσους δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην blogoσφαιρα για πολλούς και διάφορους λόγους. Καλό θα ήταν να έχουν όλα τα blogs..από σαβούρα άλλο τίποτα στο διαδίκτυο..

2 εκατομμύρια αναγνώστες την ημέρα έχουν...μόνο..
απορώ γιατί αυτή η κακεντρέχεια..:Ρ με αυτό τον ρυθμό σε λίγο φτάνουν το δισεκατομμύριο.. και μετά ποιός τους πιάνει...

Θυμόμαστε το κλιπάκι από τους ΑΜΑΝ που σατιρίζουν τις "Πύλες του ανεξήγητου" με τον τηλεθεατή που παίρνει και λέει ".. από την Ανδρομέδα σας παίρνω.." και η απάντηση έρχεται.." Σας το είπα εγώ..παντού μας βλέπουν..."

Τελικά στην Ανδρομέδα εκτός από τις πύλες του ανεξήγητου πρέπει να διαβάζουν και κάποια ελληνικά ιστολόγια..

Το τραγικό είναι ότι με τις βλακείες που κάνουν ασχολούμαστε μαζί τους...και ως γνωστό αρνητική δημοσιότητα δεν υπάρχει...

Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν απλά να μην ξανασχοληθείτε μαζί τους ώστε να περιοριστούν στα 2 εκατομμύρια τους...

Με εκτίμηση,
Εγχοιρίδιο

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template