Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009

Το αμερικανικό κογκρέσσο, θα καταδικάσει έκθεση του Ο.Η.Ε.!!!


H χώρα εξαγωγέας «δημοκρατίας» εισάγει πρόταση στη βουλή για καταδίκη της Έκθεσης Golstone, του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ… 

Αν υπήρχε έστω και ένας καλόπιστος απέναντι στη «νέα» πολιτική Ομπάμα, σήμερα θα πρέπει να προβληματιστεί…
Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ψήφισε την Έκθεσης Golstone, που καταδικάζει το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα.
Σήμερα, η “Washington Post”, μας ενημερώνει για την πρόταση νόμου των Howard L. Berman και Ileana Ros-Lehtinen, μελών της αμερικανικής «βουλής» και της επιτροπής "House Foreign Affairs Committee", όπου χαρακτηρίζουν μεροληπτική την Έκθεση, λόγω επιρροής της Χαμάς και συνεπώς παράνομη!
Και φυσικά αυτή η παρανοϊκή, μιας και καταγγέλλει μια απόφαση του ΟΗΕ και νταβατζίδικη πρόταση «νόμου» στη βουλή των δολοφόνων των λαών, έχει την πλήρη υποστήριξη της dall'Aipac (American Israel Public Affairs Committee).
Θα ήταν παράδοξο οι εξαγωγείς της «δημοκρατίας» τους να σεβόταν μια απόφαση του ΟΗΕ που καταδικάζει το ναζιστικό καθεστώς που υπηρετεί ως πιστός χωροφύλακας τα συμφέροντα των αμερικανικών πολυεθνικών.
Όμως, δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουν όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι του πλανήτη πως η νέα διοίκηση Ομπάμα δεν είναι τίποτα το διαφορετικό από την προηγούμενη.
Κι αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους ορισμένες σοσιαλδημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης, που πρόσβλεπαν σε έναν νέο πρόσωπο των ΗΠΑ.
Τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνταχθεί με την απόφαση του ΟΗΕ ή με τη θέληση του μαύρου πλανητάρχη;
Η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα δίνει καθημερινά απαντήσεις στην ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ και το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς, μέχρι την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, μέχρι να υψωθεί η Παλαιστινιακή σημαία στην πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ!

Congress to weigh in on U.N.'s Gaza report
House resolution calls the findings 'irredeemably biased΄
The House of Representatives on Tuesday is poised to pass a nonbinding resolution condemning a controversial U.N. report on alleged Israeli war crimes in the Gaza Strip that has become a major complication in Secretary of State Hillary Rodham Clinton's diplomacy in the Middle East this weekend.
Clinton will meet in Abu Dhabi on Saturday with Palestinian leader Mahmoud Abbas, who has seen his popularity plummet since he initially agreed under pressure from the Obama administration to defer U.N. consideration of the report......more in Washington Post.
Από το σίβυλλα

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template