Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος των ΚΑΠΗ ο Παν. Ρούμπος

Στην παραίτηση οδηγήθηκε τελικά ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ και Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Παναγιώτης Ρούμπος, μετά τα όσα είχαν προηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου και τις αναφορές- καταγγελίες της μείζονας μειοψηφίας για απ΄ ευθείας αγορά επίπλων με ποσό που ξεπερνά το επιτρεπτό όριο των 15.000 ευρώ για τα ΚΑΠΗ.
Ο δήμαρχος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε αποδεκτή την παραίτηση, η οποία υποβλήθηκε επίσημα στον ίδιο χθες το πρωΐ.
Η παραίτηση
Όπως αναφέρει αναλυτικά στη δήλωση- παραίτησή του ο κ. Ρούμπος, «δια της παρούσης μου επιτρέψτε μου να σας υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου των ΚΑΠΗ του Δήμου για λόγους ευθιξίας, που θεωρώ ότι προσβάλλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια και προσωπικότητα μου, ύστερα από την συντονισμένη επίθεση που δέχομαι προσωπικά τόσο από μέλη της αντιπολίτευσης όσο και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Επειδή τα παραπάνω αναφερόμενα είναι ψευδέστατα, ανακριβή και κακόβουλα με στόχο να πλήξουν όχι μόνο εμένα αλλά και την παράταξη της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» και τελικά εσάς κ. Δήμαρχε, προβαίνω σε αυτήν την πράξη για να περιφρουρήσω την εντιμότητα , την ειλικρίνεια και το κύρος μου ως ανθρώπου και ως δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας.
Τέλος, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλατε το πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα που είχα την ευθύνη ως πρόεδρος των ΚΑΠΗ, για την υλοποίηση της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου στους συμπολίτες μας, οι οποίοι σημειωτέον το εκτιμούν απεριόριστα».
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template