Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009

PHILOXENIA: Με βραβεία επιστρέφει η Μαγνησία

Με βραβεία επιστρέφει από τη PHILOXENIA, η Μαγνησία. Το Πήλιο αλλά και ο Βόλος δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός από τις διακρίσεις και τις «χρυσές πεντάδες».
Στην κατηγορία «Αγαπημένος ορεινός ή εξοχικός προορισμός» στον διαγωνισμό «Philoxenia Tourism Awards», το Πήλιο απέσπασε το πρώτο βραβείο. Μέσω του διαδικτύου ο κόσμος έδειξε την προτίμησή του για ακόμη μια φορά στο βουνό των Κενταύρων, που αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο προορισμό.
Η Μαγνησία όμως διατηρώντας την παράδοση που την θέλει να βρίσκεται στις «χρυσές πεντάδες», βρέθηκε στην πρώτη «χρυσή πεντάδα», με τον Βόλο να διακρίνεται ως «Αγαπημένος αστικός προορισμός». Η παραλία «Κουκουναριές» διακρίθηκε στη «χρυσή πεντάδα» των καλύτερων παραλιών. Επίσης διακρίθηκε το ξενοδοχείο «Ανωβολιός» στην κατηγορία των μικρών ξενοδοχείων και το Ξενία Βόλου.
Τα βραβεία δημιούργησαν χαμόγελα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, με την αντινομάρχη Ευη Αδαμάκη να παραλαμβάνει το πρώτο βραβείο για το Πήλιο από τον υφυπουργό Οικονομίας Μάρκο Μπόλαρη κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής των εγκαινίων της 25ης διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης «PHILOXENIA 2009» στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παρών ήταν ο Νομάρχης Απ. Παπατόλιας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση- Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής βραβεύτηκε με την χρυσή κάρτα από την HELEXPO ενώ η παρουσία της με το περίπτερο που στήθηκε στην έκθεση, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Σημειώνεται ότι στο περίπτερο συμμετέχουν με δικά τους σταντ αρκετοί δήμοι, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, η ΤΕΔΚ, η Ένωση Ξενοδόχων και η Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων. Η προβολή του νομού έγινε μέσω προβολής DVD, αλλά και μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων.
Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η αντινομάρχης Ευη Αδαμάκη καθώς οι προσπάθειες και οι κόποι της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή της στην PHILOXENIA όπως και σε άλλες εκθέσεις, η προβολή του νομού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού και την προσέλκυση τουριστών στην περιοχή.
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template