Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Ο κ. Στέλιος Κούλογλου, "επιστρέφει" στην Ε.Ρ.Τ.

Σχετικά με την αποδοχή της πρότασης για συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΡΤ, ο Στέλιος Κούλογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Η ΕΡΤ υπήρξε το σπίτι μου σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Αισθάνομαι ότι οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά από 5 καταστροφικά χρόνια.
Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου και, το κυριότερο, έπληξε την ελεύθερη έκφραση και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, συστατικά στοιχεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αποδεικνύεται ότι, όπως και το ψέμα, έτσι και η λογοκρισία έχει κοντά ποδάρια.
Θα υποβάλω προς έγκριση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά τις δύο εκπομπές μου (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, Θεματική Βραδιά) που εκπαραθυρώθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. Εξυπακούεται ότι, πριν οι δύο εκπομπές περάσουν από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραιτηθώ από τη θέση μου".
Από την TVXS

Αν δηλαδή κατάλαβα καλά, ο κ. Κούλογλου απεδέχθη τον διορισμό του στο Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ., για να την βοηθήσει, όπως ο ίδιος λέει.
Μόνο που αυτή η βοήθεια, δεν θα γίνει από κάποια θέση ευθύνης στο Δ.Σ. της κρατικής τηλεόρασης, αλλά μέσα απ' τις εκπομπές του, αφού θα παραιτηθεί απ' την θέση του, όταν αυτές θα περάσουν από την έγκριση του Δ.Σ.!
Αν δηλαδή κατάλαβα καλά, το ζητούμενο της αναβάθμισης της Ε.Ρ.Τ., θα έρθει μέσα απ' την πληρωμή αυτών των εκπομπών, απ' τα κρατικά ταμεία της Ε.Ρ.Τ. και για το μεσοδιάστημα, ο κ. Κούλογλου θ' απολαμβάνει τον μισθό του μέλους του Δ.Σ.
Αν δηλαδή κατάλαβα καλά, ο "ανεξάρτητος", ο "αριστερός", ο "προοδευτικός" κ. Κούλογλου, μεταμορφώνεται σ' αυτό που ορίζεται ως κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
Τελικά αυτόν τον δημόσιο τομέα, πολλοί εμίσησαν και ζήτησαν τον περιορισμό του....τα ταμεία του όμως κανείς!
Ή αλλιώς "Ο καθένας έχει και την τιμή του"!!!
Μόνο που "η τιμή, τιμή δεν έχει....." κ. Κούλογλου!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template