Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Κέρκυρα: Δίμηνη παύση απ' τον Δικηγορικό Σύλλογο στον Σταθόπουλο

Αναφορικά με την υπόθεση του γνωστού δικηγόρου στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας ως "ο δικηγόρος των γύφτων" σας αποκαλύπτουμε σήμερα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση αυτή.
Σύμφωνα με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον Νικόλαο Σταθόπουλο κατώπι έγγραφης καταγγελίας πελάτη του για συμπεριφορά απαδούσα προς το δικηγορικό λειτούργημα και ειδικότερα για τη μη εκτέλεση της ανατεθείσης στον εν λόγω δικηγόρο εντολή από τον πελάτη του καθώς και ιδιοποίηση καταβληθείσης προκαταβολής.
Σύμφωνα με την απόφαση ο εγκαλούμενος δικηγόρος Νικόλαος Σταθόπουλος επιδείξας ακατανόητη αμέλεια, ουδέποτε κατέθεσε δικόγραφο παρά τις κατά καιρούς ερωτήσεις του εντολέα (πελάτη) του , αντιθέτως ο εγκαλούμενος δικηγόρος διαβεβαίωνε τον πελάτη του ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι δήθεν απλώς καθυστερεί η εκδίκαση της υπόθεσής του.
Ο εγκαλούμενος δικηγόρος Νικόλαος Σταθόπουλος έλαβε άπο τον πελάτη του το ποσόν των 3.500 ευρώ με τη ρητή εντολή του πελάτη να καταθέσει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Όπως όμως αποδείχθει κατά την διαδικασία , ο Σταθόπουλος παρανόμως ιδιοποιήθηκε τα χρήματα του πελάτη του , αφού επίσης αποδείχθει ουδέποτε τα κατέθεσε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων όπως ψευδώς διαβεβαίωνε αρχικά τον πελάτη του.
Δείτε τώρα και τι σκαρφίστηκε ο δικηγόρος να απαντήσει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας…..
Ο Σταθόπουλος δηλώνει τώρα ότι, όντως τα πήρε λέει τα 3500 ευρώ αλλά… δανεικά και μάλιστα με.... απροσδιόριστο χρόνο επιστροφής
Τον πελάτη του όμως τον ρώτησε ;.... όταν του πήρε τα 3500 ευρώ και τον διαβεβαίωνε ότι δήθεν έχουν κατατεθεί κιόλας στο Παρακαταθηκών και Δανείων για λογαριασμό της υπόθεσής του ;;;;
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας όπως διατυπώνει στη απόφασή του, κηρύσσει ένοχο τον εγκαλούμενο δικηγόρο Νικόλαο Σταθόπουλο και επιβάλλει σε αυτόν την πειθαρχική ποινή της προσωρινής παύσης ασκήσεως επαγγέλματος για 2 μήνες.
Η συνέχεια στα έδρανα ποινικών και αστικών δικαστηρίων...
Από τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template