Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Διέγραψαν χρέος της «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ» για να μη μιλήσει ο Πρινιωτάκης


Μιλώντας τον Ιούνιο του 2007 στο Γιάννη Ντάσκα ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο των ομολόγων Σοφοκλής Πρινιωτάκης (Π.Θ. τεύχος 27), είπε πολλά και διάφορα. Ανακοινώσιμα και μη. Έστειλε όμως και ένα ηχηρή μήνυμα – προειδοποίηση. Άραγε σε ποιους; « Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα».
Το μήνυμα ελήφθη και το τίμημα της ομερτά καταβλήθηκε προφανώς με τη διαγραφή της ύψους 5,5 δις οφειλής στο δημόσιο.
Ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης την προηγούμενη της συνάντησής του με τον Γιάννη Ντάσκα είχε εμφανιστεί στον εισαγγελέα, όπου δεν έδωσε εξηγήσεις.
Όταν είχε κληθεί από τον τότε Πρόεδρο της Αρχής για το μαύρο χρήμα Γιώργο Ζορμπά, πριν απαντήσει σε κάθε δύσκολη ερώτηση που του έθετε, σύμφωνα με δημοσιογράφους που βημάτιζαν στους διαδρόμους, έβλεπαν τον Σοφοκλή Πρινιωτάκη, ως από κάτι να υπέφερε, να τρέχει στην τουαλέτα και να επικοινωνεί προφανώς με τον τότε συνήγορό του, κ. Λυκουρέζο.
Η αλήθεια όμως δεν μπορεί να μείνει για πάντα εγκλωβισμένη. Αργά η γρήγορα θα βρεί διέξοδο και κάποτε θα αποκαλυφθεί έστω και σε δόσεις.
Εμβρόντητη έμεινε χθες η Βουλή, όταν βουλευτής Δ. Κουσελάς, αναφερόμενος σε έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αποκάλυψε ότι την επίμαχη περίοδο που ήταν στην επικαιρότητα το σκάνδαλο των ομολόγων, διεγράφη οφειλή της «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ» προς το δημόσιο ύψους 5,5 δις ευρώ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο κ. Πρινιωτάκης με αγωγή που έχει καταθέσει κατά της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, ζητάει να του καταβληθεί το ποσό των 400.000 ευρώ για δήθεν συκοφαντική του δυσφήμηση. Λέμε δήθεν, γιατί η γνωστή δημοσιογράφος στα ρεπορτάζ της, που ο κ. Πρινιωτάκης θεωρεί ότι θίγουν την προσωπικότητά του, βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, όπως αυτά καταγράφονται σε πορίσματα Ζορμπά.
Από το kentri.gr

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template