Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΔΕ για εργαζόμενο «φάντασμα» στο Νοσοκομείο Βόλου

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση και το πόρισμα διαβιβάστηκε στη ΔΥΠΕ Θεσσαλίας, αναφορικά με την υπόθεση ενός διοικητικού υπαλλήλου στο Νοσοκομείο Βόλου, ο οποίος δεν εμφανιζόταν στην εργασία του για διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών, αλλά παρόλα αυτά, πληρώνονταν κανονικά τον μισθό του!
Η υπόθεση απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου προχθές και, όπως επισήμανε η διοικήτρια Μαρία Καρρά, η όποια πειθαρχική ποινή επιβληθεί, ξεφεύγει τον δικαιοδοσιών του Δ.Σ. και γι’ αυτό το πόρισμα διαβιβάζεται στη ΔΥΠΕ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εργαζόμενος αδυνατούσε εκ των πραγμάτων να εργαστεί, αλλά αντί να κινηθεί η διαδικασία για ενδεχόμενη πρόωρη συνταξιοδότησή του, συνέχισε να πληρώνεται ολόκληρο το μισθό, χωρίς να εργαστεί τα τελευταία χρόνια ούτε μία ημέρα.
Ήδη, η Διοίκηση του Νοσοκομείου επέβαλε πειθαρχικές ποινές σε όσους προέκυψε από την ΕΔΕ ότι «συγκάλυπταν την υπόθεση».
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, που ανέλαβε καθήκοντα το 2007, αγνοούσε ακόμη και την ύπαρξη του υπαλλήλου, που εξαφανίστηκε από την κατάσταση προσωπικού τουλάχιστον από το 2005, όταν μετακινήθηκε σε διαφορετική από την προγενέστερη θέση που κατείχε. Όταν τελικά εντοπίστηκε, η Διοίκηση έδωσε εντολή για άμεση παύση καταβολής του μισθού στον εργαζόμενο.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template