Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Γραμματείς, Φαρισαίοι και κουμπάροι.

Κυριακή του Τελώνη και του Φαρισαίου χθες.
Τι ιστορία κι αυτή με τους νέους κουμπάρους; Μετά από τρεις και κάτι μήνες ενδελεχούς αναζήτησης και επίμονης αξιολόγησης - ώστε να επιλεγούν οι άριστοι και όχι οι αρεστοί - το επιτελείο του opengov (ποιοί είναι επιτέλους αυτοί που κάνουν τις κρίσεις και αξιολογήσεις ρε παιδιά;) τοποθέτησε ειδικό Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας στο Υπουργείο Οικονομίας, τον κ. Άρη Αλεξόπουλο.
Η ανακοίνωση με τον διορισμό του δόθηκε στην δημοσιότητα την Πέμπτη. Το Σαββατοκύριακο υπήρξε δημοσίευμα σε ημερήσια εφημερίδα για την σχέση της Υπουργού κ. Κατσέλη με τον κ. Αλεξόπουλο (κουμπαριά). Και μετά από την αποκάλυψη δόθηκε την Κυριακή η παραίτηση του νεοδιορισθέντος.
Παρόμοια (χρονολογικά και όχι μόνο) η παραίτηση Αλεξόπουλου με τις παραιτήσεις από την ΕΡΤ των βουλευτών - στελεχών της (αφού πρώτα υπήρξε η δια του τύπου αποκάλυψη) θυμίζει την συμπεριφορά κατεργάρη σερβιτόρου. Ο οποίος ....προσθέτει μια επιπλέον χρέωση εδέσματος, στην λίστα καταναλωθέντων φαγητών σε ταβέρνα, με την ένδειξη "σαν πιάσει". Και όταν οι πελάτες διαμαρτύρονται εκείνος με περίσσιο θράσος το αφαιρεί από τον λογαριασμό δικαιολογούμενος: "Εεεεε, δεν έπιασε, το σβήνω, δεν το πληρώνετε"

Σαν πολύ νωρίς δεν καβαλήσατε το καλάμι κύριοι;

Απεταξάμην τον φαρισαϊσμό κύριοι του αδιάβλητου OPENGOV.

Σημείωση: Φαρισαίος, ο προσηλωμένος στους εξωτερικούς τύπους της λατρείας, δηλαδή ο υποκριτής.
Από τον Ακτιβιστή

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template