Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Ο blogger ζήτησε δημόσια συγνώμη κι ο Υπουργός απέσυρε την μήνυση...

Ύστερα από την έγγραφη δημόσια συγνώμη που ζήτησε ο διαχειριστής του μπλoγκ «Νάξιος» από τον υπουργό και η οποία κοινοποιήθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στα ΜΜΕ, ο Γ. Ραγκούσης απέσυρε τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του για συκοφαντικά δημοσιεύματα. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα του συγκεκριμένου blog, τα οποία προανήγγειλαν αποκαλύψεις σχετικά με εμπλοκή του υπουργού σε πλαστογράφηση, αποκαλύψεις όμως οι οποίες ποτέ δεν ήρθαν στη δημοσιότητα.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης είχε απευθυνθεί προ ημερών στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, οι αξιωματικοί του οποίου ύστερα απο διερεύνηση εντόπισαν τον διαχειριστή του μπλόγκ "Νάξιος".
Η γραπτή δήλωση του bloger, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Το επίμαχο κείμενο, μου εστάλη από χρήστη του Διαδικτύου και αναγνώστη του blog, στο οποίο κάνω αναρτήσεις τοπικού περιεχομένου (για τις Κυκλάδες). Από δική μου υπαιτιότητα, ολιγωρία και αμέλεια αλλά όχι δόλο, υπήρξε λανθασμένη εγγραφή του τίτλου και γι΄' αυτό το λόγο σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν συμμερίζομαι το κείμενο του άρθρου και σας δηλώνω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο θέμα».
Από το Foreign Press

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template