Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ: Επιβεβαιώνεται το έλλειμμα των 165.000 ευρώ

Η στιγμή της αλήθειας, έφτασε επιτέλους για να αποκαλυφθούν όσα έχουν συμβεί στο Κοιμητήριο. Σήμερα, αναμένεται να πάρει το πόρισμα στα χέρια του και ο πρόεδρος του Συνδέσμου, ο οποίος θα ενημερώσει την ερχόμενη εβδομάδα το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο. 
Το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, επιβεβαιώνει πως το έλλειμμα ανέρχεται σε 165.000 ευρώ και ανεξάρτητα αν είναι ταμειακό ή λογιστικό, αφήνει έκθετη τη δημοτική Αρχή του Βόλου, που από τις αρχές του χρόνου, οπότε και ανέκυψε το ζήτημα του ελλείμματος, έσπευσε να αθωώσει την προηγούμενη διοίκηση του Συνδέσμου.
Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, σε ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει κατά κόρον την κοινωνία του Βόλου και όλοι ζητούν άμεσα απαντήσεις ουσιαστικές και αληθινές.
Στις 165.000 ευρώ προσδιορίζεται τελικά το έλλειμμα στα ταμεία του διαδημοτικού συνδέσμου Κοιμητηρίου. Η έκθεση πόρισμα των ορκωτών λογιστών, παραδόθηκε εδώ και μέρες στην Εισαγγελία και σήμερα θα την πάρει και ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Στάμος.
Χθες, έγινε σχετική ενημέρωση στην συνεδρίαση του ΔΣ του Κοιμητηρίου, όπου ο κ. Στάμος ανακοίνωσε πως θα συγκαλέσει νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Παρασκευή, για να ενημερώσει σχετικά με το περιεχόμενο του πορίσματος, ενώ στην συνέχεια θα παρουσιαστεί και στα δημοτικά συμβούλια Βόλου και Ν. Ιωνίας.
Το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας, από όπου θα το πάρει σήμερα ο κ. Στάμος, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το περιεχόμενό του γνωρίζει ήδη ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κουντουράς, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. έχει κληθεί δύο φορές να παρουσιαστεί για κατάθεση, όμως δεν προσήλθε.
Το ΔΣ του Κοιμητηρίου, ενέκρινε επίσης, τη διακήρυξη δημοπρασίας για ανάθεση εργασιών σε εργολάβο, διάρκειας ενός έτους. Πρόκειται για την γνωστή εργολαβία φύλαξης, καθαριότητας και ταφών, εκταφών.
Ακόμα, εγκρίθηκε η έναρξη διαγωνισμού για μίσθωση ανθοπωλείων, 4ετούς διάρκειας, αλλά και η ανάθεση σε εργολάβο εργασιών αντιστήριξης τοίχου στο κοιμητήριο του Φυτόκου.
Κατερίνα Λαμπρονίκου
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template