Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Μα τη Γιαννάκου...και με τι Ο.Π.Λ.Α?


«Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε στις 4:32 τα ξημερώματα έξω από την πολυκατοικία που διαμένει η Μαριέττα Γιαννάκου, επί της οδού Δεμερτζή 10 στα Πατήσια. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο». 
Αυτά λέει το αστυνομικό δελτίο.

Η πραγματικότητα είναι πιο σκληρή. Η Μαριέττα Γιαννάκου έχει επιλέξει να μένει χωρίς φρουρά, μόνη της μαζί με την ανήλικη κόρη της, σε μια γειτονιά στα Πατήσια. Και αυτή τη γυναίκα με τα γνωστά σε όλους προβλήματα υγείας επέλεξαν να χτυπήσουν οι γιαλατσί τρομοκράτες. Κάτι παραπάνω από λάθος. Θλιβερό...
του Σταύρου Θεοδωράκη ,διαβάστε τι γράφει ο Τάσος Τέλλογλου για την επίθεση στο protagon.gr
Εν τω μεταξύ μια πολύ περίεργη προκήρυξη από μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, έλαβε η «Ε» με τη γνωστή μέθοδο του τηλεφωνήματος.

Η προκήρυξη μιας σελίδας είχε αφεθεί μέσα σε φάκελο, σε εξωτερικό γραμματοκιβώτιο μονοκατοικίας, στην οδό Ηβης 21, στο Μαρούσι, όπως ανέφερε και το τηλεφώνημα στο οποίο επισημάνθηκε ως «πιστοποίηση» ότι η μία από τις τρεις μοτοσικλέτες που χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση κλάπηκε από την οδό «Αιθαλίδου με "αι"» στην περιοχή της «Γούβας». Οδό και ονομασία περιοχής που γνωρίζει η Αστυνομία και δεν ανακοινώθηκε.

Το κείμενο που είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα σε υπολογιστή, υπογραμμισμένα από την τρίτη παράγραφο ώς το τέλος, δημοσιεύεται ολόκληρο στην Ελευθεροτυπία

Από το Επίκαιρο

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template