Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

«Κάθοδο» διαμαρτυρίας στην Αθήνα προγραμματίζουν εργαζόμενοι με stage

Τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργιακή συγκέντρωση όλων των εργαζομένων με Stage στο Δημόσιο τομέα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 στις 11 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα και στην πορεία που θα ακολουθήσει μέχρι τη Βουλή για την κατάθεση ψηφίσματος, αποφάσισε σε συνεδρίασή της η 7μελής τοπική συντονιστική επιτροπή εργαζομένων με Stage.
Στην ίδια συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, η συντονιστική επιτροπή, αποφάσισε επίσης να συμμετάσχει στη στάση εργασίας που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009.
Απευθύνοντας κάλεσμα στους εργαζόμενους με Stage να πάρουν μέρος στις δύο κινητοποιήσεις, το μέλος της τοπικής συντονιστικής επιτροπής κ. Μαρία Σαϊμπή, ανέφερε ότι στις 6 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι θα βρεθούν έξω από τις υπηρεσίες τους διαδηλώνοντας και μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στους πολίτες, από τους οποίους θα ζητούν τη συμπαράστασή τους.
Αναφέροντας παράλληλα τα προβλήματα των εργαζομένων με Stage σε όλους τους φορείς του Δημόσιου τομέα η κ. Σαϊμπή τόνισε ότι οι εργαζόμενοι διεκδικούν σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους και κατάργηση όλων των ευέλικτων μορφών απασχόλησης στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα.
Διεκδικούν επίσης τη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με Stage χωρίς όρους και προϋποθέσεις, την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, την κάλυψη όλων των ασφαλιστικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων, ενώ εκφράζουν την εναντίωσή τους στις απολύσεις που προωθούνται από την κυβέρνηση, ύστερα από την απόφασή της να προχωρήσει στην κατάργηση των προγραμμάτων Stage.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template