Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Τετράωρη στάση εργασίας των ιδιοκτητών Ταξί στον Βόλο

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου και Ν. Ιωνίας ο Άγιος Χριστόφορος αποφάσισε την 4ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας για την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και από ώρα 09.00 έως 13.00 μ.μ. διότι όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, θεωρούν «παράνομη τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής επιτροπής αφού δεν έχουν αφαιρεθεί οι 14 παράνομες άδειες ταξί (έχει κατατεθεί μόνο μια).
Παρόλα αυτά συνεδριάζουν για την χορήγηση νέων αδειών ταξί. Επίσης είναι παράνομη διότι είναι τελείως αντίθετη με την υπ’ αριθμ. 112/2009 απόφαση του Ν. Σ. σχετικά με την επανάληψη της διαδικασίας καθορισμού των θέσεων κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων για την διετία 2000-2001 και για άλλους λόγους που αναλυτικά έχουμε εκθέσει στην με ημερομηνία 25/09/2009 εξώδικη δήλωση που κοινοποιήθηκε στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών».
Δηλώνουν τέλος, ότι έχουν «εκδοθεί από το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας δέκα αποφάσεις με τις οποίες απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης και έπαψε η προσωρινή διαταγή, άρα παρανόμως δεν έχουν επιστραφεί οι υπόλοιπες άδειες».
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template