Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

Καταδικαστικές αποφάσεις για Τριανταφυλλόπουλο & ΒάρσουΠοινή φυλάκισης δύο ετών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και με έφεση που να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στο γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την παράνομη μαγνητοφώνηση.
Καταδικαστική απόφαση εκδόθηκε και για τη συγκατηγορούμενή του Μαρία Βάρσου, ενώ αθώος κρίθηκε ο σύζυγός της Στυλιανός Μπουκουβάλας.
Η Μαρία Βάρσου καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή κι έφεση που να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
«Απόλυτα ικανοποιημένος» δήλωσε ο κ. Ράππος από την απόφαση του Δικαστηρίου. Επρόκειτο όπως είπε, για την ελάχιστη ηθική δικαίωση μπροστά στον άδικο διασυρμό που υπέστη.
Στον πρώην δήμαρχο Αλμυρού το Μονομελές Πρωτοδικείο επιδίκασε 60.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη συκοφαντική δυσφήμιση, που υπέστη. Η αποζημίωσή του εκκρεμεί, καθώς εκατέρωθεν έχουν ασκηθεί εφέσεις, που θα δικαστούν στο Εφετείο Λάρισας την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως είναι γνωστό στο Δικαστήριο ο πρώην δήμαρχος είχε δηλώσει ότι  «στόχος του ζευγαριού ήταν τον εκδικηθούν, να τον εξουδετερώσουν και το πέτυχαν». Έχασα στις επόμενες δημοτικές εκλογές, σημείωσε, ενώ «υπέστη μεγάλη οικονομική ζημία, αφού δεν μπορούσα να δουλέψω στο τουριστικό μου γραφείο. Οι δε οικογενειακές μου σχέσεις διαταράχτηκαν».
Ο κ. Ράππος απέδωσε τις ενέργειες της Μαρίας Βάρσου στο ότι δεν κατέστη δυνατό «να την τακτοποιήσει». Ο πρώην δήμαρχος εκτίμησε στο Δικαστήριο ότι «το ζευγάρι ήταν εκείνο που κάλεσε το συνεργείο για να τον βιντεοσκοπήσουν. Τα νήματα κινούσε η Μαρία Βάρσου για να με εκδικηθεί, ενώ ο σύζυγός την ακολουθούσε αντί να την φρενάρει».
Ο πρώην δήμαρχος υπογράμμισε ότι ο ίδιος είχε πει στην κατηγορουμένη ότι «έχει φροντίσει και περίμενε από το μεγάλο στην Αθήνα μία απάντηση». Της είπα, πρόσθεσε, ότι θα προσπαθούσα. Σα γνωστός το ανέφερα αυτό καθώς επρόκειτο για ιδιωτική θέση, ως δήμαρχος δεν έχω το δικαίωμα να διορίζω. Ο δήμαρχος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι δήθεν την απείλησε ότι εάν μιλούσε θα της «έπαιρνε το κεφάλι». «Δεν την απείλησα ποτέ ούτε ο ίδιος ούτε μέσω τρίτου», είπε στο Δικαστήριο.
Ο κ. Ράππος εξήγησε ότι στην «επίμαχη» ιδιωτική θέση προσελήφθη η νύφη του αντιδημάρχου, με αποτέλεσμα η κατηγορουμένη να εξοργιστεί και να αποταθεί στο συνεργείο επειδή «δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανένα, ούτε στη Δικαιοσύνη».
Κατερίνα Μαρούγκα
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος

Σχετικά ρεπορτάζ:

Εκδικάστηκε η υπόθεση Ράππου - Ταρζάν  

Καταδικάστηκαν Τριανταφυλλόπουλος και Βάρσου για το βίντεο

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template