Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Καταδικαστικές αποφάσεις για Τριανταφυλλόπουλο & Βάρσου



Ποινή φυλάκισης δύο ετών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και με έφεση που να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στο γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την παράνομη μαγνητοφώνηση.
Καταδικαστική απόφαση εκδόθηκε και για τη συγκατηγορούμενή του Μαρία Βάρσου, ενώ αθώος κρίθηκε ο σύζυγός της Στυλιανός Μπουκουβάλας.
Η Μαρία Βάρσου καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή κι έφεση που να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
«Απόλυτα ικανοποιημένος» δήλωσε ο κ. Ράππος από την απόφαση του Δικαστηρίου. Επρόκειτο όπως είπε, για την ελάχιστη ηθική δικαίωση μπροστά στον άδικο διασυρμό που υπέστη.
Στον πρώην δήμαρχο Αλμυρού το Μονομελές Πρωτοδικείο επιδίκασε 60.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη συκοφαντική δυσφήμιση, που υπέστη. Η αποζημίωσή του εκκρεμεί, καθώς εκατέρωθεν έχουν ασκηθεί εφέσεις, που θα δικαστούν στο Εφετείο Λάρισας την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως είναι γνωστό στο Δικαστήριο ο πρώην δήμαρχος είχε δηλώσει ότι  «στόχος του ζευγαριού ήταν τον εκδικηθούν, να τον εξουδετερώσουν και το πέτυχαν». Έχασα στις επόμενες δημοτικές εκλογές, σημείωσε, ενώ «υπέστη μεγάλη οικονομική ζημία, αφού δεν μπορούσα να δουλέψω στο τουριστικό μου γραφείο. Οι δε οικογενειακές μου σχέσεις διαταράχτηκαν».
Ο κ. Ράππος απέδωσε τις ενέργειες της Μαρίας Βάρσου στο ότι δεν κατέστη δυνατό «να την τακτοποιήσει». Ο πρώην δήμαρχος εκτίμησε στο Δικαστήριο ότι «το ζευγάρι ήταν εκείνο που κάλεσε το συνεργείο για να τον βιντεοσκοπήσουν. Τα νήματα κινούσε η Μαρία Βάρσου για να με εκδικηθεί, ενώ ο σύζυγός την ακολουθούσε αντί να την φρενάρει».
Ο πρώην δήμαρχος υπογράμμισε ότι ο ίδιος είχε πει στην κατηγορουμένη ότι «έχει φροντίσει και περίμενε από το μεγάλο στην Αθήνα μία απάντηση». Της είπα, πρόσθεσε, ότι θα προσπαθούσα. Σα γνωστός το ανέφερα αυτό καθώς επρόκειτο για ιδιωτική θέση, ως δήμαρχος δεν έχω το δικαίωμα να διορίζω. Ο δήμαρχος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι δήθεν την απείλησε ότι εάν μιλούσε θα της «έπαιρνε το κεφάλι». «Δεν την απείλησα ποτέ ούτε ο ίδιος ούτε μέσω τρίτου», είπε στο Δικαστήριο.
Ο κ. Ράππος εξήγησε ότι στην «επίμαχη» ιδιωτική θέση προσελήφθη η νύφη του αντιδημάρχου, με αποτέλεσμα η κατηγορουμένη να εξοργιστεί και να αποταθεί στο συνεργείο επειδή «δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανένα, ούτε στη Δικαιοσύνη».
Κατερίνα Μαρούγκα
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος

Σχετικά ρεπορτάζ:

Εκδικάστηκε η υπόθεση Ράππου - Ταρζάν  

Καταδικάστηκαν Τριανταφυλλόπουλος και Βάρσου για το βίντεο

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template