Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Βολιώτης, ο υπερτυχερός της Πειραιώς!

Η πρώτη τράπεζα που πληρώνει τους καταθέτες της! 
Η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του προγράμματος που υλοποιεί, όπου κάθε λογαριασμός, τρεχούμενος ή ταμιευτηρίου, συμμετέχει αυτόματα στις κληρώσεις καταθετικών λογαριασμών, χάρισε χθες σε έναν υπερτυχερό Βολιώτη 1 εκ. ευρώ!
Τυχερός… χωρίς να το ξέρει στάθηκε χθες ένας Βολιώτης, καθώς κέρδισε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ μέσω του προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς.
O Όμιλος Πειραιώς αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και δραστήριους της ελληνικής οικονομίας. Η Τράπεζα Πειραιώς που παρουσιάζει συνεχή και ταχεία ανάπτυξη εργασιών, μεγεθών και δραστηριοτήτων και έχει καταφέρει να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Τράπεζες στην Ελλάδα, έκανε χθες πανευτυχή έναν Βολιώτη, χαρίζοντάς του 1 εκ. ευρώ!
Ειδικότερα η Τράπεζα Πειραιώς ξεκίνησε έναν διαγωνισμό, όπου κάθε καταθετικός λογαριασμός συμμετείχε αυτόματα σε κληρώσεις μέσω των οποίων κάθε μέρα κάποιος τυχερός κέρδιζε κάτι.
Συγκεκριμένα κάθε μέρα, ένας τυχερός καταθέτης διπλασίαζε το υπόλοιπο του λογαριασμού του, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κέρδιζε αυτόματα και χωρίς καθόλου κόπο το ποσό του 1.000.000 ευρώ!
Η ετήσια κλήρωση που θα αναδείκνυε τον μεγάλο τυχερό του 1.000.000 πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και τελικά τα χρήματα κέρδισε ένας υπερτυχερός Βολιώτης.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template