Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Τα χρυσωρυχεία δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αλλά προσλαμβάνουν προσωπικό!


Η «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού από τα Χρυσωρυχεία Θράκης», αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και δημοσιεύθηκε στις οικονομικές εφημερίδες του κέντρου στις 5-3-2008. Παράξενο, καθώς καμιά επιχείρηση δεν προσλαμβάνει προσωπικό αν δεν έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις από τα συναρμόδια υπουργεία για την αδειοδότησή της (Δες την φωτογραφία).
Εξ’ άλλου ρητά αναφέρεται στην πρόσκληση ότι:
«Ο χρόνος που θα εκδοθεί η οριστική εγκριτική απόφαση για το έργο στο Πέραμα Αλεξανδρούπολης είναι ανεξάρτητος από την υποχρέωση της εταιρίας να προχωρήσει έγκαιρα στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία προκειμένου να επιλεγούν, να εκπαιδευτούν και να προσληφθούν με την λειτουργία του εργοστασίου, οι προβλεπόμενοι από το οργανόγραμμα 200 εργαζόμενοι ορισμένης ειδικότητας».
Επίσης ο διευθυντής της επιχείρησης Γιώργος Μαρκόπουλος σε συνέντευξή του με αφορμή την χρηματοδότηση αθλητικών συλλόγων του Έβρου στη ΔΕΛΤΑ TV ανακοίνωσε «ότι θα οργανωθεί ειδική αποστολή στη Φιλανδική πόλη Ροβανιέμι (το σπίτι του Αϊ Βασίλη), στην οποία θα προσκληθούν να συμμετέχουν δημοσιογράφοι, σύλλογοι και οικολογικές οργανώσεις. Για να δουν «ιδίοις όμμασι» και να «εξετάσουν» την λειτουργία και συνύπαρξη «των χρυσορυχείων και της διεθνώς γνωστής τουριστικής πόλης Ροβανιέμι». Αφού η απόσταση της πόλης από τα χρυσωρυχεία είναι μόλις δύο χιλιόμετρα!!!».
Επίσης ο Γιώργος Μαρκόπουλος ανακοίνωσε ότι, θα συσταθεί ειδική επιτροπή παρακολούθησης των εργασιών από ειδικούς επιστήμονες, με αντικείμενο η επεξεργασία του χρυσού να γίνεται σύμφωνα με τη σύμβαση. Τα μέλη της επιτροπής θα αμείβονται από την εταιρεία!!!
Από το Piazza del Popolo

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template