Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Συγκέντρωση της «Επιτροπής Ενάντια στα Διόδια» στο Βόλο

Ενημερωτική συγκέντρωση για το θέμα των διοδίων οργανώνει η «Επιτροπή ενάντια στα διόδια» αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στο Χώρο Κινημάτων – Στέκι Μεταναστών (Ιωλκού 33 – Τ. Οικονομάκη) στις 6 το απόγευμα.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η συζήτηση θα γίνει με όσους επιθυμούν, «να οργανώσουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια του Μοσχοχωρίου στις 24-01-2010 μέρα Πανελλαδικής διαμαρτυρίας, σε συντονισμό με τις αντίστοιχες επιτροπές της υπόλοιπης Θεσσαλίας».
Σύμφωνα με την Επιτροπή, «τα διόδια πυκνώνουν ραγδαία σε όλη τη χώρα και μπλοκάρουν την κυκλοφορία των πολιτών . Οι ευθύνες των εκάστοτε κυβερνήσεων τεράστιες.
Στην περιοχή της Θεσσαλίας είχαμε τον διπλασιασμό της τιμής των διοδίων στο σταθμό Μοσχοχωρίου, που ωθεί καθημερινά πλήθος οδηγών να περνά από την παλιά εθνική οδό.
Δρόμος ο οποίος είναι πλήρως ακατάλληλος με μεγάλη επικινδυνότητα και για τα διερχόμενα οχήματα, μικρά και βαρέα, αλλά και για πεζούς, μιας και διέρχεται από κατοικημένες περιοχές. Αποκορύφωμα αποτελεί η τραγική περίπτωση των Τεμπών».
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

1 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη on 20 Ιανουαρίου 2010 - 8:04 π.μ. είπε...

Όταν πουλάμε ως κράτος τον έλεγχο των δρόμων τότε αυτά είναι αναμενόμενα.

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template