Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

Στο κενό 16χρονος απο τετραόροφο του Βόλου

Ακριβά πλήρωσε τα ...ακροβατικά που επιχείρησε ένας 16χρονος από το Βόλο, ο οποίος σήμερα το απόγευμα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του, προσπάθησε να κατέβει από τη βεράντα του σπιτιού του, στον 4ο όροφο, έναν όροφο παρακάτω, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί βαρύτατα.

Όλα έγιναν στις 6.15 το απόγευμα της Τετάρτης, στην πολυκατοικία που διαμένει με την οικογένειά του ο ανήλικος, επί της οδού Κουντουριώτου, στο Βόλο.

Ο 16χρονος καθόταν με τον πατέρα του στη βεράντα του σπιτιού τους, όταν επιχείρησε, να σκαρφαλώσει τα κάγκελα της βεράντας και να κατέβει με «ακροβατικό» τρόπο, στον τρίτο όροφο. Έκπληκτος ο πατέρας του προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά δεν πρόλαβε, ενώ το συμβάν αντιλήφθηκε και ο ένοικος του 3ου ορόφου, που προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά απέτυχε…

Αποτέλεσμα της έμπνευσης του ανήλικου ήταν να ζαλιστεί, προφανώς και να πέσει αβοήθητος στο κενό. Πάντως, ο νεαρός, στάθηκε και εν μέρει τυχερός, καθώς, πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και η δύναμη της πτώσης του μετριάστηκε.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του ήταν βαρύτατος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον νωτιαίο μυελό και αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template