Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Εγκατέλειψαν τραυματισμένο 16χρονο μαθητή!

Αιμόφυρτο στο οδόστρωμα και αβοήθητο εγκατέλειψαν ο οδηγός Ι.Χ. και οι τρεις συνεπιβάτες του έναν 16χρονο μαθητή, τον οποίο παρέσυραν και τραυμάτισαν σοβαρά.
Ο 16χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά το τροχαίο ατύχημα χθες στις 8:40 το βράδυ στη διασταύρωση των οδών Λ. Ειρήνης και Αβέρωφ στη Νέα Ιωνία.
Ο μαθητής οδηγούσε δίκυκλο και κινούνταν επί της Λεωφόρου Ειρήνης με κατεύθυνση την Ευαγγελίστρια. Στον ίδιο δρόμο, αλλά στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο. κινούνταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε στροφή αριστερά επί της Αβέρωφ, χωρίς να δώσει προσοχή στο δίκυκλο που περνούσε εκείνη την ώρα από μπροστά του.
Αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει το δίκυκλο. Ο 16χρονος μαθητής βρέθηκε στο οδόστρωμα και εγκαταλείφθηκε σοβαρά τραυματισμένος από τον οδηγό του Ι.Χ., ο οποίος εξαφανίστηκε.
Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου ενεργεί προανάκριση, ενώ αργά χτες το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν ο οδηγός και οι τρεις επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου και προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αργά χτες το βράδυ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template