Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Περί Ο.Τ.Ε. και άλλων......Δεν δουλεύει το mp3 player? Φταίει ο ΟΤΕ! Είναι το μόνο σίγουρο. Θυμάστε τη διαφημιστική καμπάνια που έκανε ο ΟΤΕ την εποχή της κορύφωσης του κύματος φυγής συνδρομητών σε εναλλακτικούς παρόχους. Ήθελαν να μας πουνε ευθέως οτι ο ΟΤΕ δεν φταίει αν ο πάροχός σας καθυστερεί να σας παρέχει ADSL, ή η ποιότητα είναι χάλια. Μπούρδες!
Οπως ξέρουμε εδώ και κάποια χρόνια ο ΟΤΕ θέλοντας να τα παίρνει χοντρά από τους μεγάλους πελάτες χωρίς να χρειαστεί να "μπουκώνει" με προσωπικό (τεχνικούς, πωλητές κτλ) τον ήδη βεβαρυμένο του οργανισμό, έδωσε μισθωμένα κυκλώματα στην αγορά. Δηλ.: Έλα εδώ κύριε ΕΟΛ (ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΪΝ) - Hellas On Line, θέλεις να γίνεις εναλλακτικός πάροχος; Πάρε αυτά τα ωραία μισθωμένα κυκλώματα και κάνε παιχνίδι.

Και έρχεται μετά η Hellas On Line και λέει στο Μήτσο:

 -Ξέρεις φίλε μου Μήτσο, επειδή είσαι καλός πελάτης μας εδώ και 10 χρόνια, τώρα μπορείς να ξεφύγεις από τον ΟΤΕ που σου ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι και να στα δώσω όλα εγώ στη μισή τιμή. Είσαι;


-Θα πονέσει; λέει στην αρχή επιφυλακτικά ο Μήτσος.

 -Μόλις που θα καταλάβεις ένα μικρό τσιμπιματάκι, λέει η HOL στο Μήτσο. Αφού είσαι ήδη στο κύκλωμα της εταιρείας και παίρνεις ADSL μη σε νοιάζει τίποτα! Απλά μπορεί να μείνεις κάποιες ώρες χωρίς δίκτυο (μέχρι να "ντώσει" το καλώδιο και να πάρει τα ίσια του). Λοιπόν, τι λες;

 -Αν είμαι; Σέρνοντας! λεει ο Μήτσος. Το πολύ πολύ αυτές τις λίγες ώρες να πάω κανα Internet Cafe για ξεκάρφωμα (να κοινωνικοποιηθώ και λίγο).

Η συνέχεια της περιπέτειας του φίλου μας του Μήτσου, στο link:

                 Ναι ρε, φταίει ο ΟΤΕ !!!
από το blog...
Απουσία ψάλτου...βηξ

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template