Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

"Ξυνή" βγήκε η πρόταση για Ξυνίδη...

Σοκ στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την αποδοκιμασία της επιλογής του Γ. Παπανδρέου
Ξαφνικό και εκτός οποιασδήποτε πρόβλεψης ήταν το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας για την εκλογή νέου γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Νέος γραμματέας εκλέγεται ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, που προτάθηκε για την θέση από τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ανέμεναν στην Ιπποκράτους.

Στην πρόταση Παπανδρέου αντέδρασε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, που αυτοπροτάθηκε για γραμματέας και κατέβηκε εκτός κομματικής γραμμής, υποψήφιος απέναντι στην επίσημη προεδρική πρόταση. Μάλιστα, αυτή ηταν η αιτία πουδεν περιελήφθη στην πρόταση Παπανδρέου για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο κ. Ξυνίδης έλαβε 181 ψήφους και ο κ. Παναγιωτακόπουλος 125, ενώ βρέθηκαν και 64 λευκά. Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει ότι η πλειοψηφία των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αποδοκίμασε την πρόταση Παπανδρέου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στο νέο πρωθυπουργό.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template